Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz #10186752 #108724 üzenetére

    Írtad, hogy PS4, így még biztatni sem tudlak semmivel. Csak X-Box One átirat lesz valamikor.

    (#108725) Daelion: áh, nekem ez jó így.
    Ha nincs a Crismon szet és az új nyakékek, már az általam kötelezőnek érzett Season Journey teljesítése után le is raktam volna a játékot.
    Így a váratlan beerősödés miatt, egy halom 80-as követ elég jó időkkel feltornáztam 100-ra, augmentálni. Plussz minden kőből 1-et, ha bármivel akarnék menni, mainnek jók.
    A Paragon grind nekem sem jön be. A cuccokat se erőltetem. De NS-ben van P1900-am, + elég jó cuccok, és most már 100-as augmentációval... nem érné meg továbbra is szezonoznom. Igen hosszú játékidő gyümölcse ez. Persze, ha azt nézem jóval több Paragonomnak kellene lennie, ha csapatban nyomulnék mindig, stb. de nem érdekel.
    Amúgy is a játékidőm szinte teljes részét szólóban töltöm, néha 1-1 friend listessel. Nekem így jó.

    Diablo 1: íjásszal végigvertem a játékot.
    Diablo 2: alacsony szinten próbálgattam a kasztokat, aztán íjász és csapdalerakó lettem. :) Gondoltam pár év alatt (nem folyamatos játékkal, csak pár havonta, mert nagyon hamar meguntam) elhúzom max. szintre. Nem jött össze. Sosem farmoltam a végtelenségig a bossokat + azt az 1-2 helyet. Halálra untam volna. A kaput az tette be, hogy akkor még nem lehetett pontokat visszavonni, rossz irányba fejlesztettem, és semmit sem ért a legfelső fokozaton a karim. Akkoriban nem nagyon volt netem, buildekről nem tudtam. Később meg már nem érdekelt, mert képbe jött a:
    Titan Quest: íjászt raktam össze leírás alapján, és a legnehezebb fokozatot farmoltam a sztori végigvitele után. Szerettem.
    Diablo 3: Crusival kezdtem, de a munkatársak nagyon meggyőzőek voltak a DH Marával, így átálltam. Korábban próbálgattam mindenfélét, de a DH-nál kötöttem ki mindig.
    Grim Dawn: ez tetszik a legjobban. A legjobb, farmolós karim egy 2 pisztolyos lett.
    Persze egyéb ARPG-ket is próbálgattam, de ezek voltak számomra a jelentősebbek, mondjuk amibe 60+ órát öltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák