Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz andris88f8 #108501 üzenetére

    Szezonban nem szükséges a story módot végigtolni mégegyszer. Ott minden karakter úgy indul, hogy fel van oldva automatikusan az adventure mód. Teljesen mindegy mit csinálsz a kezdésig. Amivel lehet könnyíteni a szezonkezdést, az hogy a heti challenge riftet NEM szabad megcsinálni a szezonkezdés hetén - vagyis most - hanem meg kell várni vele a S18 indulást. Akkor kreálni vagy rebirth funkcióval csinálni szezon karaktert és csak ezután megcsinálni a challenge riftet. A challenge rift rewardját így már a level 1-es szezonos karakterrel is élvezheted: craft alapanyagok, gold, bloodshardok megkönnyítve a szintezést.

    A rebirth egyedül arra jó, hogy az adott karakterrel játszott órák ne külön karakterhez íródjanak, hanem tudsz szezononként rebirthölni (újraéleszteni) egy nem szezon karaktert a szezonban, és ezáltal folytatni az adott karakterrel játszott időt. Semmi jelentősége nincs, csak statisztikai. Ha sosem csinálsz új karaktert, mindig csak az előzőt rebirthölöd akkor látni lehet karakterválasztón mennyit játszottál azzal a krakterrel.

    De totál fölösleges ezen aggódni. Ha kíváncsi vagy az eltöltött időre, a profil oldal a játékon belül kijelzi, csak classra lebontva, nem karakterekre. (Mert lehet akár 10 barbárod is azonos névvel)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák