Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz reelc #108231 üzenetére

    Nem olyan biztos az, hogy parkoló pályára rakták, max a D3-at. A wow-ot hagyjuk most, az egészen más terep, jelenleg a Blizzard eléggé meg van tépve, és ha van ütős cím a birtokukban, akkor az a Diablo. Mind brand tekintek most rá, a 3. rész keserű szájízes megjelenése már elég rég volt, azóta felnőtt egy új generáció (és hát a patchek se tudták már megállítani a fogyó játékos bázist), és ha nincs új IP (márpedig az még költségesebb és kiszámíthatatlan a siker) akkor ez jut most csak eszembe.
    A remasteredek jópofák, de nem fogják megmenteni a céget, a WC3 jó kis üdítő lesz, de én azt tenném, hogy egy Diablo 2 Remastered (már ha követik az én gondolatmenetem) fél évvel a D4 előtt, amivel visszarángatják a régi motorosokat, az újaknak meg megmutatják, hogy miért is ez a stílus egyik nagy királya - és aztán jönne a 4. rész. De nem húznám el a helyükben évekig, hanem tényleg rá max fél-1 év, mert most nem ülhetnek rajta. (persze nyílván ha kb csak most kezdik el, akkor az szaros, de remélem, hogy a háttérben már dolgoznak rajta). Szerintem a 3. részből bőven van már tapasztalat, hogy mi az ami működik.

    2021, mint megjelenési dátum szerintem tartható is lenne. A játékszerkezete pedig egy állandóan frissülő rendszerre építene, folyamatosan frissen tartva a kontenteket, + karakterek pedig nyugodtan jöhetnek DLC formájában.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák