Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Spyd #108230 üzenetére

    Köszi.
    Az általad linkelt oldal tetszik. A Hírek szekció is.
    Tetszik, hogy öltek időt és energiát videó sorozatnak kezdőknek.
    Az is tetszik, hogy használnak Discordot (amikor én javasoltam erre a fórumra senki sem ugrott rá a dologra. Megértem, hogy ez náluk klánközpontú, én viszont franchhise szinten látok benne fantáziát, többek között azért, mert a még aktív D3 játékosok nagyrésze lesz a D4 játékosainak az alapja).

    Már szinte minden hónapban van valami nyilatkozat, amiben elismerik, hogy rosszul csinálták a dolgokat, de majd most minden jobb lesz, és készül a Diablo 4.
    Amikor olvasok ilyet, mindig felmerül bennem, hogy van-e még ott valaki aki érdemi munkát csinált a Diablo szérián? Sokan nincsenek a cégnél, Wyatt Chang az Immortalt futtatja, és a sok szivárgásból arra következtetek, hogy a Diablo csapat élén nincs egy határozott ember, aki irányt szab, és egy csapat mögötte, ami megvalósítja.
    Néha azt képzelem, hogy az új Diablo kényszerpályán van, bármibe is kerül ki kell adniuk, akármilyen lesz, mert ha visszakoznak, akkor mégjobban bezuhannak a részvények. Nyilván megtesznek minden tőlük telhetőt, más kérdés mire lesz elég? Ez meg már volt téma, hogy nem megy úgy a szekér, ahogy kellene.

    Pedig a Blizzardnak manapság is vannak jó húzásai.
    Igaz nem veszem meg, de ott vannak a régi játékai új kiadásai, vagy pl. ez a húzás.

    Túl sok sikertelen ARPG jelent meg mostanában, és a közelgőknél sem érzem jelenleg azt, hogy jók lesznek.
    Mivel a Diabloról semmit se tudni, még bármilyen lehet. Drukkolok neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák