Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz rumkola #108163 üzenetére

    "szerk: 2012 óta nincs monitorom, én sem bírnék asztal előtt görnyedve ülni"

    Nem neked szól, csak a témához fűzném hozzá, hogy amióta rá lehet kötni a PC-t TV-re, mellette pedig vannak vezeték nélküli egerek és billentyűzetek, azóta pusztán egyéni preferencia kérdése, hogy ki hogyan szeret játszani, nem a platform határozza azt meg.

    Mellesleg pedig, attól, hogy valaki egy asztalon álló monitor előtt ül, még egyáltalán nem kell "görnyednie". Vannak már olyan gamer székek, hogy a legkényelmesebb fotel vagy kanapé sem ér a nyomukba. Plusz lehet készíteni (készíttetni) egyedi méretekkel és kialakítással rendelkező asztalokat is, úgyhogy azok, akik monitoron játszanak, ők is megoldhatják, hogy ne kelljen "görgyedniük" az asztal előtt. :)

    Egyedül akkor fordulhat elő hasonló "élmény", ha az ember 24"-os, vagy kisebb monitort kénytelen nézni, akkor elég közel kell ülnie hozzá, de ettől még akkor sem "görnyedten", ugyanis a már fentebb említett gamer székek széles skálán állíthatóak, így belőhető a kényelmes testtartás.

    Viszont huzamosabb ideig tényleg nem egészséges a gép előtt ülni, de ez ugyanúgy vonatkozik arra is, aki fotelből játszik, mint arra, aki "görnyedve". :P

    Bocsi az OFF-ért. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák