Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz ƵøŁĭ #107002 üzenetére

    Az az adventure mode, jó helyen jársz, de annál többről szól.

    Először is el kell érned a lvl70et, a játék legmeghatározóbb része ott indul (class set itemek, greater riftek, legendary gemek, über bossok, set dungeonok). Ha jól látom sajnos nem szezon karaktert kezdtél, pedig ott van egy kezdők számára jó feladatlista, ami bemutatja a játék részeit és jutalmaz is a teljesítésért.

    Én azt javaslom, hogy előbb érd el a 70et, lehet az általad említett actonkénti 5 feladattal (bounty), vagy riftezéssel - az obelisk indítja adventure módban minden act városában van. A karakter igazán erős és érdekes csak a class setek megszerzésével lesz, az viszont csak lvl70en és torment 1 nehézség után eshet, vagy kadalától blood shardért szintén 70től.

    Van egy pár része a játéknak, amit nem igazán mutat be magától, utána kell nézni a neten/rákérdezni itt. Ilyen szempontból nem túl barátságos a játék az újakkal. Ha szezon karaktert indítasz egy fokkal jobban kiismerhető, de sajnos az új játékosoknak fogalma sincs a szezonokról és ritka, hogy ott indítsanak karaktert, pedig az volna a legjobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák