Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz HellGreg #106691 üzenetére

    Az Impale DH az egyik legerősebb single player GR karakter. Én azt mondom lehet próbálkozni mással is természetesen, de csodát nem szabad várni. Feltehetőleg pár GR nehézség különbség lehet, de utána megint falba fogtok ütközni. Szerintem simán a paragon a meghatározó tényező, illetve minnél magasabban toljátok, annál jobban számít, hogy mennyire tökéletesek a cuccaitok. Gondolok itt Ancient / Primal ancient tárgyakra a megfelelő rollokkal és legalább 100-as szintű kövekkel begemezve. Ha most új karit kezdtek és nem lesz meg a megfelelő cucc, akkor eddig sem fogtok jutni, mint most.

    Az Oculus ring az egyik legjobb support ring, bár igaz, hogy Impale DH esetében inkább az elitek mellett kell lenni, mintsem folyamatosan a kört keresni.

    A sok okoskodás után a kérdésdre válaszolva: amit én tudnék javasolni más karaktert, az inkább valami tömegpusztító lenne és ezáltal változatosabb lenne a single target impale DH-nál. Ilyen lehet például egy Hammerdin, vagy egy WoL monk. Ezekkel simán be lehet ugrani a megjelenő sárga karikába aztán megy majd az aprítás.

    [ Szerkesztve ]

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák