Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz #74018560 #105248 üzenetére

    Ahogy a fölöttem lévő írja van sok nehézségi fokozat.
    De a sztori mód amiben vagy az csak amolyan toljuk végig egyszer, után jó sokáig nem látod, mert az Adventure mód a lényeg.

    Ha túl egyszerűnek találod a játékot, akkor nézegesd ezt és pár utána lévő hsz-t, próbáltuk összeszedni, mi újság a műfajban.
    Ha Diablo 2-höz hasonló rengeteg tárgyas stb. játékot keresel, az nem a Diablo 3.

    A D3 tényleg egyszerűbb változat. Megvan a varázsa, de egy idő után már csak ugyanazokat a cuccokat fogod hajkurászni, ami valami statban jobb a mostanidnál. Mondjuk úgy hogy igen hamar meglehet szerezni az endgame cuccokat. Sokkal hamarabb mint más játékban, ezét ennek eltérő a felépítése.
    Ha nekiülsz egyedül, akár 3,5-4 óra alatt el lehet érni a maximum, player lvl70-es szintet (a cuccok is ennyiek max.). Utána már csak Paragon szintek vannak, amiket eloszthatsz pl. dexterityre, stb. Utána felcuccolod akár egyedül (tovább tart) akár partyban. Van kihívás a játékban egy ideig a T13-as nehézségen, amíg nem vagy jóval erősebb. Utána a Greater Riftek vannak. Ott lehet még fentebb tolni a nehézséget. Kb. ennyi.
    Mindez amit írtam, már a megvásárolt Diablo 3+RoS kiegre érvényesek, az alapjátéknak semmi értelme magában.
    Van egy ismerősöm, nagy D2 fan volt, de a D3 ingyenes alapján úgy döntött ez már nem jönne be neki. Voltak nagy akciók, nem vette meg, mert neki ez már nem volt jó, kevesebb lehetőség van benne számára mint az elődjében, hiába "Diablo".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák