Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    Szarul van elosztva ez az új dió lvl60 után. Építgetném a wizardom, de így unalmas.
    A hell már gyakorlatilag 20k DPS-nél is egy vicc, dög unalom farmolni, zéró kihívás, átváltozom azt c-c-sss-c-sssss vissza se változik ha arra megyek amerre sok mob van, infen viszont már act1 közepén olyan mobok jönnek, hogy egyedül gyakorlatilag tuti fekszem 20k DPS-el, ergó farmoljam a hell-t, hogy legyen kessem jobb cuccokra, mert ami rajtam van annál jobb csak infen eshet, azon az infen ahol fekszem.
    Elméletben gyűrűből eshetne jobb, mert az egyik csak lvl54-es, de áhh, közelében sincs semmi.
    Kéne vennem valami 1000 DPS fölötti fegyót, mert ez a 800DPS érezhetően keveset sebez, de az ugye millás tétel, szóval felejtő. Ékszerek megint drágák, gemekből erősebbet pakolni horror drága ahhoz képest amennyi többletet hozhat, páncélból se ártana valami erősebb.
    Ennyi, szvsz. Lehet szopakodni infen, vagy unatkozni hellen, mert rengeteg zsé kéne egyik pillanatról a másikra, pedig pakoltam allresre rendesen..
    Jó gém volt, 70 óra :) de nemtom hogy akarom e "befejezni" a karaktert. Ebben az átmenetben nagyon unalmas. Multiban is fekszem infen az a baj, egyszerűen szopóágon vagyok, pedig pakoltam az allres-t direkt, csak a bracer +60-at nyom rá meg ilyenek, gondoltam legalább act1 jó lesz infen végig, de áhh, kell zsé. :D

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Aktív témák