Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Idézet a cikkből:
-a magam részéről úgy gyűlöltem meg egyre inkább a gyáva és önző apucit, ahogy egyre több kiderült róla – és mivel Kathy nem így reagált ezekre az információkra, őt sem igazán tudtam a szívembe zárni.
-Kathy és Isaac érthetetlen viszonya
A lány részéről érthető, a gyerekkorában kialakult apa figurát szeretné viszont látni, és nehéz elfogadnia, hogy mégsem olyan jó ember, mint azt hitte róla.
A karakterek arckifejezéseivel (illetve annak hiányával) vannak gondok.
Mindenesetre a történet jó, a játék is élvezhető, és szerintem lesz folytatása a "Deliver Us" sorozatnak.
-
DS39
nagyúr
Kár, hogy nincs spoiler tag-elés lehetőség itt.
Nekem nagyon tetszett a játék, csupán a befejezéssel vannak morális problémáim, illetve, hogy nincs a játékosnak választási lehetősége.
-
Kvelstadt
veterán
Tetszett az első részben maga az atmoszféra hogy ott vagyok tök egyedül az üres holdbázison. Egy végigjátszást ez a második rész is meg fog érni, de egy leárazást megvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Hold után most a Marsra utazunk mások hibáit kijavítandó – de az továbbra is igaz, hogy az asztronauták élete nem csak játék és mese!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900 - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Eladó!
- ÚJ MacBook Pro 14 MAX , 24/512,fekete 879.000 Ft
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEM! AMD RADEON RX 9070 XT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest