Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz rayoliviero #73520 üzenetére

    A Média ettől az évtől mintha (részben) átment volna olcsóba, én ezt vettem észre.

    A megbízhatóságról annyit, hogy hálás vagyok a Samsung Sp2014n vinyómnak, hogy mielőtt feldobná a talpát, hallom, hogy szerencsétlen próbálkozik és sokadjára olvas be adatot. De semmi nem veszett el(pedig fél év-1évet használtam rossz állapotban), lehet archiválni.

    A Philips 190X6 monitorom kezdte megadni magát mikor is...több mint fél éve. A kijelzőn belül található egy COF fólia kábel, amely szeret elválni (gyárilag fel van gőzölve és ez egy kritikus pontja a kijelzőnek). Szakik nem tudták megmondani, hogy hirtelen sötét lesz a teljes kép vagy ez fokozatos. Olyannyira fokozatos, hogy azóta meg is állt a hiba terjedése. Azon olvasok, amíg jó monitort nem találok olcsón. Ha hirtelen kéne monitor, akkor valami átlagosat tudnék venni.

    Szóval mindkettő "szólt", mielőtt megadta magát.

    A Kingston V300 ssd régen (amikor ph tesztelte) jó volt, aztán a gyártó nem szólt senkinek, csak kicserélte a belsőt gyengébbre, de a jól csengő nevet megtartotta. Grat neki....

    A Kingston memóriakarit jelenleg már én se vennék. Szintén úgy hallottam, hogy nem az a megbízható fajta. Nekem egy 4 gigás alapabb van, amin maga a fényképezőgép egyszercsak nem tudott minden képet visszanézni (nagy sárga kérdőjel volt kirajzolva a kép helyett a Canon A590IS-en kb minden 5. kép helyett.). Azóta se volt kedvem megnézni számítógépen, megnyithatóak-e a képeim, és ez hagy némi izgalmat az életemben. :))

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák