Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz tahepa #146371 üzenetére

    Nem vedenem, ha nem hulyeseget irnanak rola/roluk. Biztosan van, aki megerdemli, de 25 ev utan azt felhozni, amit felhoztak, egy szanalom.
    Nyilvan nem mindenki lehet ilyen szinten/gazdag, es ilyenkor a csorok igen hangoztatjak milyen igazsagtalansag erte oket, de megertem, hogy ilyen szinten maradtak ilyen gondolkodassal. Es az a szint, amit tamadnak, 25 ev utan szerintem nem valami nagy szam.

    Lentebb irta valaki, hogy ra kell nyitni es olcsobban arulni, en arra reagaltam, hogy akkor hajra, ha csak ennyi, tegyek meg, megse tettek meg. Szoval vagy a tanacs egy baromsag, vagy megsem olyan egyszeru, ahogy latjak.

    Egyebkent meg a maganembert nem szabad vedeni csak a multit? Szinten lentebbrol idezve, ha a magan arulja dragan akkor szemet, ha a multi arulja dragan, akkor az isten. En meg nem ertem mire fel ez a maganvallalkozo utalat.

    Szoval en talan jobban kepben vagyok vele mit lehet meg mit nem, mint a lentebbi tanacsadok, lehet ezert sem boltot nyitottam :)

    A masik, hogy vesz buszjegyet es elmegy olcsobban vasarolni, ok, de kozben viszont az utazassal, sorban allassal meg megy az ideje, mindez hany forintert is? Amit adott esetben tanulassal, munkaval vagy epp a csaladjaval tolthetne?

    @Pyttawrx: nem erthtesz egyet velem is meg tahepaval is :D :P

Új hozzászólás Aktív témák