Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • .LnB

  titán

  Ami engem aggaszt:

  -Ez lényegében tényleg egy csomagszállító játék lesz. Eddig mindenki viccelődött ezzel, de basszus, minden jel erre utal. Én nem ezt vártam. Nem mondom, hogy ne lehetne ez jó. De most még annyira nem örülök neki.
  -Izland. Miért Pont Izland? Miért nem változatosabb a térkép? Szép, sőt gyönyörű ez nem vitás. De ebben a tekintetben is sokkal többet vártam. Főleg úgy, hogy a helyszín elvileg egy mini Amerika.

  Ami tetszett:

  -A multiplayer, social system. Lehet, hogy én ebbe most sokat látok bele. De én simán el tudom képzelni, hogy itt a playerek előbb-utóbb teljesen beépíthetik a mapot. Lehet, hogy aki mondjuk a megjelenés után egy évvel áll neki a játéknak, azok esetleg kész városokat találnak majd. Persze nem lehet majd bárhol építkezni, csak bizonyos helyeken. Ez tökre beleillene a "Make America Great Again" ;] koncepcióba.
  Mert ugye van valami ami miatt ez a játék nagyon különleges lesz. De amit eddig láttunk, az alapján nem az. Ez a social rendszer is ott van a Bloodborne-ben és a souls játékokban. Az is el lett mondva, hogy a közösségi média is inspirálta az elképzelést, de nehogy már ez kimerüljön a like-olgatásokban.

  Az a helyzet, hogy kezdek egy kicsit kétségbe esni, hogy én és sokan mások, túl sokat várunk el a játéktól. Aztán lehet, hogy ez tényleg "csak" ennyi lesz, plusz egy sztori köré.

  Amikor elkezdett "szörfözni" azzal a szállító eszközzel, az annyira béna szarnak tűnt, hogy inkább kimentem az irodából.. Felbaszott, hogy igazából semmi újat nem mutat, csak a csomagszállítást részletesebben. Aztán később enyhült ez, és most úgy vagyok vele, hogy nem vagyok előrébb semmivel kb.

  Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés