Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
nagyjából egyetértek a cikkel, a végső boss mondjuk kifejezetten jó lett.
~24 órát nyomtam bele mediumon, úgy hogy minden részt bejártam amit csak lehetett és minden percét élveztem.
simán lehet bámészkodni percekig, hogy milyen jók a fények, a részletek. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
laposonly11 #57 üzenetére
Jah ok,köszi
-
laposonly11
senior tag
válasz
zsolesz967 #56 üzenetére
Oda képzeled, akkor lesz.
Mindössze csak erős kreativitás és fantázia kell hozzá... -
zsolesz967
aktív tag
Ebben van magyar felirat Ps5-ön?
-
mcwolf79
veterán
válasz
cyberkind #50 üzenetére
Én szoktam harapni az ilyenekre , de megmondom őszintén nekem ez fel sem tűnt . Valami hülye kiragadott egy félreérthető mondatot a játékban , csinált belőle egy clickbait videót , a sok ***** meg rárepült . Gratulálok nekik !
Allgender WC … hát engem olyan szinten magával ragadott az atmoszféra hogy ez fel sem tűnt .
Ha valaki kipróbálta volna a játékot belátná , hogy ilyen hülyeségeken fennakadni baromság . Nem is tudom az ilyenek mit akarnak ezzel igazolni ?!? Önigazolás maguknak hogy ne vegyék meg a játékot ? Komolyan nem értem .
Nem tartom magam homofóbnak, mondjuk az ilyen Pride féle dolgokról megvan a véleményem , de amik ebben a játékban vannak az bőven az ingerküszöböm alatt vannak (mint mondtam fel se tűntek , mert a játékra figyeltem ). -
Redneck
nagyúr
válasz
CptAdamica #44 üzenetére
Ennek örülök, de Xboxon ebből nem sokat látunk valószínűleg. Ilyenkor azért lehetne nyitottabb a stúdió, mert sokat hozzátenne az élményhez. Oké hogy ők nem erőlködnek, de berakhatnák a rajongók által készített nyelvi csomagot...
Lackooo84:
Most is bármikor bemehetsz, max jogi útra terelik... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #51 üzenetére
Akkor én is bármikor bemehetek a női wc-be igaz? Oké, semmi probléma...
-
mcwolf79
veterán
Mi az amit szerinted ráerőltetnek az emberre ? Igen , vannak olyan karakterek , melyek idősebbek . És akkor mi van ? Komolyan a mondandód nagy részét nem is értem . Mit fogadtatnak el??
Átírt történet ?? Te miről beszélsz ? A sztori ugyanaz . Vannak plussz dolgok , amik HOZZÁTESZNEK a sztorihoz , de nem írtak át semmit .
Amúgy nem is értem miért kell itt hülyeséget tényként előadni , mikor nem játszottál a játékkal , maximum YT-on láttál róla ezt-azt.
Amúgy bár minden remake ilyen lenne .Ehhez fogható maximum a Resi2 -t lehet emlegetni . -
podtibi
senior tag
Ha a dead space egyik napról a másikra nem lenne sehol sem elérhető és helyben kellene megvenni, akkor megvenném. De a remake-et azokután sem lenne pofám megvenni, hogy még jobban eladjanak egy átírt történetet, amiben rohadtúl "fontos" hogy mindenki öregebb legyen vagy a mellékszerepben lévő színészeket lecseréljék, akik amúgy adták a jó ívet a játékhoz. Én nem fogok felülni egy olyan vonatra ahol feleslegesen meleget és átírt történetet kell tapasztalonom. Ha ez csak a minőségről szólt volna, akkor csak a minőségről szólna. Aki pedig mást gondol, majd észre veszi hogy gyakorlatilag elfogadtatnak veled olyasmit, amit egyáltalán nem lenne muszáj elfogadnod, de azért felülsz a vonatra.
Szemmelláthatóan minőség tekintetében 10/10, de minden más téren szükségtelen bármit is gondolnom, hiszen annyira volt rá gyakorlatilag szükség a játékban. Vagy valójában nem csak a minőségről akart szólni a remake?
-
CptAdamica
veterán
válasz
laposonly11 #45 üzenetére
Garázs.
Szerintem jelenleg a Sony-n kívül senki nem fordít rendszeresen.
-
laposonly11
senior tag
válasz
CptAdamica #44 üzenetére
Garázsék vagy hivatalosan az EA?
-
Redneck
nagyúr
Van amúgy magyar nyelv a játékban? Az eredetiben tök jó a fordítás.
-
nanocry
tag
válasz
CptAdamica #36 üzenetére
A stuttering jelenség a Denuvo végett van, amit persze lehet javítani. A Dying Light 2-ből kivették érdekes mód egyből jobban fut...
-
EsZter85
kezdő
Jajj, de vártam már, imádom minden percét.
szerintem nagyon jól sikerült a felújítás.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem baromi jó cucc lett, hangok nagyon erősek benne, tök jó, hogy nem mindig ugyan onnan jönnek elő az ellefelek, látvány is elég pazar. Tegnap este játszottam vele, feltűnően simább lett a gameplay, láttam, hogy jött előtte patch, úgy tűnik, hogy javították a PC stuttering-et.
-
cyberkind
félisten
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Még a 2. rész elmegy, az nem volt rossz, mondhatni, hogy az találta meg az egyensúlyt, de én is az elsőt szeretem.
-
A nagy sikerre való tekintettel gondokon folytatják a felújításokat. Ám a két folytatás elég bénácska shooter az első részhez képest. Azokhoz komolyabban hozzá kéne nyúlni ,hogy maradjon a színvonal.
-
Solten
őstag
válasz
laposonly11 #31 üzenetére
Bili kellett volna vagy valami pelenka felnott meretben, szoval jatszok anno a 2-vel, sotetben termeszetesen, az ovoda resznel vagyok, erre a szekem alatt a labam kozott a kisfiam kidugta a kopasz fejet...
-
törölt tag
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak szóval elfogult vagyok vele.
Szerintem remek lett. A hangok... Na azok valami elképesztően jól lettek megcsinálva. Tegnap este abba kellett hagynom, mert szívinfarktus közeli állapotba kerültem. -
AnonymusX
senior tag
Érdemes megnézni a Digital Foundry tesztjét, ahol technikai oldalról mélyebbre ásnak [link] .
A hang például attól jó, hogy külön szimulációt írtak meg a hangok megszólaltatására, tehát a hang úgy verődik vissza a különböző méretű helyszínek eltérő anyagú falairól, ahogy azt a valóságban tenné. Plusz még ott van a térhatású konfigurációk támogatása.
Grafika terén azért a Callisto is odateszi magát, ott különösen jók a karaktermodellek a Dead Space-hez képest.
-
mcwolf79
veterán
Na én is mondom : akinek mindkettő új (bár ha valakinek tetszik a zsáner nem tudom elképzelni hogy anno kihagyta ) , a kettő közül a DSR a jobb . Klasszisokkal jobb. A grafika elképesztő még performance módban is , a hangulat iszonyú parás és nyomasztó. A hangok fantasztikusak , nagyot nyomnak az atmoszférán. És igen , aki azt mondja hogy 1-1-ben az eredeti upgrade-je az valamelyikkel egyáltalán nem játszott . Ahogy írták is a map sok helyen változott és bővült , vannak opcionális küldetések , vannak új infók (holo videók). Én anno platináztam PS3-on , de így 6 óra játék után sem unom az új verziót . Élmény barangolni az Ishimura-n . Persze vannak ismerős események , de ezek olyan zseniálisan , hogy nem teher újra átélni.
Ami változott az előnyére változott , ami nem az még mindig megállja a helyét 2023-ban is .
Egyszerűen nem tudok kontrát említeni , nálam egyértelműen 10/10 a játék . -
Redneck
nagyúr
Most hogy újrakezdtem az eredetit, néha kicsit Resi 2 remake feelingem van a játékmenetet illetően. Ugyan más stílus a kettő, de vannak hasonló elemek, és ezek a hangulatban visszaköszönnek.
Ha van horror-akció ami megérdemelt egy remaket, akkor a Resident Evil 2 mellett, fixen a Dead Spacet mondtam volna. Lehetne már akciós, mert teljes árat semmilyen játékért nem fizetek.
30z.Samu:
Az eredeti még most is fasza, már 5 órám belement a napokban. PC-n szebb és gyorsabb mint a 360-as verzió, de ez is berántott Series X-en. -
30z.Samu
félisten
-
Kicsit lejjebb megy az ára már rendelem is meg .
-
joeperry85
csendes tag
Mindig meglepsz az ilyen tesztekkel, mert a Checkpoint adásokban rendre kihangsúlyozod, hogy nem szereted a horrort
-
Köszi a cikket, és az ajánlásokat a hszekben, most már idővel biztos beszerzem!
-
gliskard
senior tag
Anno a Dead Space miatt kértem kölcsön a barátom xbox-át (akkoriban még próbáltam távol maradni a konzoloktól) és végigjátszva az egyik legjobb játéknak tartottam.
Évekkel később vettem használtan xbox360-at és beszereztem jó pár játékot amik anno kimaradtak, köztük az egész DS sorozatot, de az újra játszásra eddig nem volt időm... De majd most PS5-ön! -
Solten
őstag
Fantasztikus sorozat, sci-fi-horror rajongoknak kotelezo darab. Anno a plazmavagot talaltam a legmegfelelobb celeszkoznek a zombi-alienek (szo szerinti) apritasahoz.
-
Lackooo84
nagyúr
Ide is leírom: Ez, hogy "a játék 90%-a érintetlen maradt" egy orbitális baromság, és hazugság. Aki ezt állítja, az életében nem játszott az első résszel az tuti. Nem tudom ezt most csak a mapra érti a tisztelt tesztelő úr, de még arra sem igaz. Rengeteg új helyszín/feladat van, amik nem léteztek az eredetiben, valamint van ahol teljesen újraszabták a mapot, magyarul teljesen más és új a páya (pl. comminucations deck, mining deck egyes részei, crew deck), nem beszélve a hajó részeit összekötő shortcut útvonalakról, amik szintén nem rövidek és rengeteg van belőlük. A grafika és a fények meg hát nem keveset emelnek a játékon. Én mint 2007 óta DS fan és veterán azt mondom, hogy kb 40%-a a játéknak teljesen új. Meg, hogy leül a játék?? Ember, nem story nehézségen kellene tolni...
Még NG+-ban is simán meglep a játék és beszarat a random encounterekkel, nem, hogy első végigjátszáskor...
Én garantálom, hogy akik szeretik az űr scifit és a túlélő horrort, azok nem fognak csalódni, és bátran megvehetik, még akkor is, ha tolták az eredetivel. Sok helyszínre rá se fognak ismerni és tényleg sok az új helyszín is. Callistoban hiába talán szebb a karakterek grafikája, de ezek után mehet szégyenkezve a sarokba.
-
myckey
veterán
Örülünk neki !
Megérdemelte az alapjáték, ezt a minőséget.
-
Redneck
nagyúr
Az eredeti az egyik legnagyobb kedvencem volt anno. Mivel csak egyszer játszottam végig, a remake előtt újrakezdtem, és megint beszippantott.
Ha lesz a felújítottra nagyobb akció, ezt is megveszem.
-
Videókon az eredetivel összevetve elképesztő a látvány de igazából akkor minden más maradt ugyan az csak modernizálva. Game pass keretében kipróbáltam az első részt de a 2. fejezet közepénél félbehagytam mert a totális unalomba fulladt nálam. Gondolom ennél is hasonló lenne akkor.
-
Rossi
addikt
Na, meg is jött a kedvem hozzá.
Amúgy is teljesen ki vagyok ábrándulva az épp emlegetett Elden Ring-ből, konkrétan tele van vele a tököm 90 óra táján...
Mondjuk nem tudom megér-e 25.190 Ft-ot, EA Play-yel...
Beszéljetek rá.
(Nem játszottam vele még.) -
.LnB
titán
Egy pici elírás: "Vágy hát remake" . Harmadik bekezdés legeleje?
Miért csapnivalóak a főellenfelek? Tán' sok volt az Elden Ring Grath?!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz ez a remake. Azt hittem, hogy a Callisto árnyékában esélye sem lesz. De az besült, ez a játék meg pont jól használja ki azt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tizenöt év telt el azóta, hogy megismertük Isaac Clarke-ot, a galaxis talán legpechesebb mérnökét – az Ishimura bányász űrhajó újabb bejárása pedig ma is nagyszerű horrort jelent.
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Eladó Gyönyörű állapotú MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Amazfit Huami Band 5
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest