Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Jópofának tűnik, köszi a cikket!
-
simonzé
addikt
Szemeztem vele, a cikk hatására valószínűleg be is fogom zsákolni a Deckemre.
De ki is itt a szerző? A fejléc szerint Bocha, az aláírás szerint Grath. A stílus alapján Grath-re szavazok.I don't fit in. I fit out.
-
ridiculous
tag
Nagyon hangulatos kis game, be is szereztem.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
simonzé
addikt
Háh! "Csak amíg ideértem négyszer volt igazam... Öt!... Hat!... "
Ne aggódj, a vállalhatatlan cikkek fölé szerzőként olyanok vannak írva, hogy hirado.hu, vagy origo.hu.
Ezzel szemben ez olyan vállalható lett, hogy ketten is a neveteket adtátok hozzá.Ha ezt kiszeded, az cenzúra, szóval sok sikert Szerkesztőkém!
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Lord Gabor
csendes tag
Steam Decken szabadságom alatt nemrég rongyosra játszottam. Kicsit félve vettem meg, pedig wishlistemen volt, de hálistennek valami hihetetlen élményt adott. Sztori végéig sikerült is kb 30 órát beletenni, és még most is megy a kimaxolása. A legjobb az volt benne szerintem, hogy kb 1-2 óránként adott valami új játékmechanikát, mindig volt valami újdonság, de mégse lett agyonbonyolítva. Remélem lesz még hozzá frissítés/dlc/folytatás, várós lenne nagyon.
Plusz az is durva, hogy az ilyen "indie" (vagy legalábbis kisebb költségvetésű, esetleg A-AA játékok) mennyivel több élményt tudnak adni időnként, mint a nagy AAA cuccok. Dead Space remaket is ezzel együtt vettem meg, de azzal alig játszozzam, mert technikailag annyira vállalhatatlan számomra a mikrolagollással (grafika tök jó, újítások tök jók, hangulat tök jó, de egyszerűen a falramászom mikrolaggtól bármilyen játékban). -
VincentVG
aktív tag
válasz
Lord Gabor #7 üzenetére
friss rog ally tulajkent, planet of lana utan ez a 2. game ami komolyan beszippantott.
nehany accessibility problemat leszamitva ( piros szoveg kek hatteren, handheld meretben gyilkos UI meretek, etc ) nagyon hozza azt, amiert egy indy cimet szeretni lehet.nem lehet abbahagyni
minden fillert megert.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Vajon mi vár ránk az óceán mélyén? A Dave the Diver világában elsősorban a lehető legfrissebb sushi-alapanyagok, igaz, annak megszerzése nem feltétlenül könnyű dolog.
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- -50% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Gamer PC! 5600X RTX 3060 16 GB Ram X570 Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity OC 24GB (ZT-A30900J-10P) - eladó!
- Eladó HyperX Quadcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest