Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
válasz
Gothmog #8699 üzenetére
Igen a Claymore az a legjobb ár-érték arányú fegyver, ahhoz mindig lehet nyúlni. A bossokra megyek halberddel, az a kedvenc fegyverem, de nem a tipikus hanem azok a pengeélű változatok, olykor a tipikus is. Egyébként a sarló és tőr, kis lándzsa...mondjuk ezt a gyíkot nagyon lehet aprítani a sarlóval. A láb az problémás mert oda tud néha rúgni, pláne az első, attól hanyatt homlok szaladok ha odakerül.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Tasunkó #8698 üzenetére
Nem sokkal utána váltottam is claymore-ra
Keskeny folyosókon, normális ellenfelek ellen amúgy a halberd messze előre kidöfő támadása aranyat ért, mint ahogy a körbepörgős heavy-je is, ha volt hozzá tér és többen jöttek rád egyszerre. (Utóbbival elsőre lement a Capra Demon is, mert ahogy megláttam ahárom dögöt rám mozdulni, már nyomtam is a heavy-t, ami a kutyákat lerendezte gyorsan. Magában a Capra Demon pedig nem egy nagy eresztés - röhögve levertem első próbálkozásra is. A DS1 bossok amúgy is nagyon egyszerűek és lassúak voltak az ER némely energiaital túltengéses, szétkokózott, pillanatra megállni nem akar és mellé még input reader módban is működő dögjeihez képest.)
Mondjuk a claymore szvsz überkirály kard, úgyhogy egyetlen percig sem sírtam vissza az alabárdot. (Ahogy olvastam fórumokon, a nagy többség zweihander mániás, de én a claymore-t jobbnak "kézbe illőbbnek" éreztem. Nem sebez annyival kisebbet, amennyivel gyorsabb, staminát sem eszi annyira, és kegyetlen jó a move setje (kivéve a kétkezes heavy-t, ami valamiért egy borzasztó rövid és ezért minimál reach jellegű nyesés volt.)Amúgy nem volt probléma a Gaping Dragonnal, csak ez a wtf érzés, amikor telibedögöd a testét, mégsem mozdul a hp csík... na, ez már feature a javából
-
Gothmog
senior tag
Igaz, hogy a videóban a szörnyek támadási "furcsaságai" vannak kiemelve, de lazán kacsolódó élményem: ugyan az Elden Ringben (első soulslike játékom) is voltak furcsa hitboxok (főképpen a karom/tőr jellegű mini reach fegyverek/nagyméretű ellenfelek kombinációjánál), de amikor az ER után nekiültem a DS1R-nek és halberddel a kezemben megérkeztem a Gaping Dragonhoz... hát az az követő percek az agyamba égtek... Mert azért olyat, hogy döfködöd a hatalmas lényt, még a karod is eltűnik könyékig a testében, de valamiért mégsem találod el, én ilyet korábban még sehol sem láttam...
Persze volt olyan, hogy a fejét támadva az egyik támadásom betalált, míg a rögtön azt követő második ütés - ugyanonnan, talán pár pixelnyit mozdulhatott el valamelyik irányba valami - meg már nem.
Megnéznék egyszer egy videót különben ER hitboxokról is, különös tekintettel a rúnamaci (Weeping Peninsula barlangban a boss) grab attackjára, és a DLC tarajos sül - viziló hibrid bossának a grab attackjára. (Ezeknél konkrétan megtörtént velem, hogy kb. méter távolságból "teleportálódtam" az ölelésbe/pofájába az animáció egy bizonyos pontján. Pl. összecsukódó szájtól odébb állsz, de amikor emeli vissza a pofáját, már benne vagy, míg a macinál az összeölelő karokon kívül, attól oldalra állsz, de amikor felegyenesedik, már a karjai között vonaglasz.)
-
MageRG
addikt
A Dark Souls 1 bosszok a leghülyébb hitbox-szal
Érdemes megfigyelni mennyire hasra ütés alapján megy mi sebez és mi nem. Párszor meg úgy néz ki, az időzítés is el van cseszve, nincs szinkronban a modellel.
Hölgyeim és uraim, az összes anyázás jogos volt! -
Weareus
addikt
A DS2-őt wallettel megvettem online, a DS1 most jött meg postával:
[kép]
(Mert ezt online nem lehetett venni valamiért...)Gonosz nevetés helye: nyehehehe...
Jó lesz, ps3 kontroller a legjobb a világon.Szerk.: mert hogy ilyen játéko(ka)t nehogy már csak egyszer platinázzon az ember fia.
-
homerhamm
addikt
Sziasztok, megvettem a Dark Souls Remasteredet, az Asylum Demonnal vagyok még az elején, mágus karakterrel, majd mikor tudom használni a varázslatokat?
-
MageRG
addikt
Végre megtudtuk, hogy a Capra Demon nem egy kib. igazságtalan bosszharc, ami csak a szerencsén múlik. Végig mi voltunk a hülyék (illusory wall videója).
- poise
- hidden body/ring of fog
- aural decoy (Erről eskü azt se tudtam mire jó. Azt hittem a szokásos semmire se jó lore-kitöltő varázslat.) -
-
JSaN
addikt
Na sikerult.
Egy kis emberseg, egy kis fegyver tuning, egy kis Solaire, meg valami random ember is boklaszott ott. Sikerult lecsapni oket. Kalandozhatok tovabb. -
Tasunkó
senior tag
Amúgy nem olyan nehéz, a helyezkedésre kell koncentrálni, hogy kisakkozd a 2 gargoyle-t, mindig maradjon staminad elfutni a tűzokádás elől, és lehetőleg ugyanazt ütni, mert 1el már könnyű. Az Ng+ban már lehet piromancy zuhanyosító buff, akkor nem égetnek annyira. Nekem ők mindig random, tehát betonra nem intézem el, mert mindig be tudnak hülyén ugrálni, de néhány próbálkozás után viszont mindenképp sikerül, ha megszokod a tető terepviszonyok közt az elbukfencezést a farokcsapások elől, szinte spoileres, hogy olyan sokat nem tudnak mint amennyire fényezik magukat, csak időbe telik míg lelepleződnek. A ruha balansza legyen olyan hogy azért hagyjon staminát mozogni. Tud kellemetlen lenni szó se róla mert el tudnak rendeződni a tető 2 végébe és onnan tűzokádni.
-
JSaN
addikt
és Phoen|x, Koszonom.
Lautrecet kiszabaditottam meg korabban de azt mondja nem segit most majd kesobb.
Solaire-t nem probaltam gondolom kell a humanty, akkor nyomok el. Titanie shardom van nem hasznaltam semmire el.
A videoban is sok hasznos dolog van. De latszik az illeto kisujjaban van az egez DS.
Este meg nezem ezekkel a dolgokkal. -
MageRG
addikt
Első végigjátszásnál nekem sokat segített, hogy összefarmoltam elég titanite shardot (Andre-nál lehet venni), hogy felhúzzam +5-re a fegyverem.
Ha van humanityd, akkor változz emberré, hívd be Solaire-t (a jele ott van a létra tetején), vagy akár Lautrec-et is (őt meg ugyanott, a templomból kell kiszabadítani). Két NPC-vel már csak nem olyan nehéz.
Az Undead Parish bonfire-t kindle-heted is humanityvel, így alapból 10 flaskád lesz.
Ha van, akkor használj valami resin-t is a fegyveredre, vagy vigyél firebomb-ot.A 2. gargoyle akkor jön, ha az elsőt levered fél HP-re. Utána megpróbálhatod azt, hogy elcsalod az egyiket, megvárod amíg a másik tüzet akar okádni és visszaszaladsz. Amíg fújja a tüzet, hátulról megcsapkodhatod. Csak ne maradj sokáig, mert közben az első utolér. -
JSaN
addikt
Sziasztok.
Hosszu ido utan ugy gondoltam bepotolom a DS szeriat, meg vettem mind 3 reszt fullosan neki is estem szep sorba. De mar a DS1 elejen elakadtam. itt nem jutok tovabb. Decken tolom, nagyon jo rajta.De mi a faszom hogy 2 Gargoye??
Adnatok par tanacsot kezdoknek? Magyaritva tolom, szamit hogy online vagy offline tolom? -
Weareus
addikt
Mikor platkóztam és beközölte egy ismerősöm, hogy Nameless-t Ng++-ban is le kell hozni egy gyűrű miatt, ehhh. Mondanám hogy jó érzés volt, de nem...
Btw most a ps3-as verzákkal szemezgetek, (DS1, DS2). Lehet megveszem őket platkózás céljából...
DS2 nekem a legkedvencebb amúgy is... -
Gothmog
senior tag
A hülye villámos támadását ha egyszer tudtam kikerülni.
Ha jól rémlik, ott is az van nagyjából, mint ER Astel esetében (nála a beköszönő lézernyalábbal): az utolsó pillanatban kell elkezdeni dodge-olni, pont amikor ténylegesen elsütné. Ha csak kicsit is gyorsabb vagy/hamarabb kezded a gurulást, akkor már beszívod. (Én kettő darab tippet kaptam anno a Nameless előtt egy ismerőstől. Az egyik ez volt, a másik meg az, hogy a nagy "energiagyűjtős" támadása előtt, ha elég gyors vagy, akkor akár négyet-ötöt is beleverhetsz revans nélkül.)
A lándzsás csapásai nekem nagyon feküdtek: szerintem mindegyiket kidodge-oltam, pont összhangban volt a saját alap dodge-ütememmel.
(Bezzeg a twin prince-nél... Csak ahhoz kellett vagy 5 ráfutás, hogy egyáltalán ráérezzek az első fázisban a nagytesó csapásaira/döféseire. Ott eleinte rendre rossz ütemben próbáltam gurulni és/vagy rossz ütemben támadtam vissza. Azzal a bosszal mindenesetre többet szenvedtem, mint az alapjáték összes többi bossával együttvéve.) -
MageRG
addikt
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire #8670 üzenetére
Nekem a Nameless (2. fázis) nagyon feküdt. Ne utálj meg, de elsőre le is toltam anno.
(Az első fázisban haltam egyszer, és a második próbálkozásra sem tudom, hogyan mentem ott át - az a kamera a halálba szívatott ott... viszont utána a 2. fázis meglett first try-ra.)Én óvatos voltam az elején a második fázisnál, hogy lássam, mit tud. Azt hamar levettem, hogy ha a levegőbe emelkedik és előredöfve jön a lándzsával, akkor azt kidodge-olva gyorsan be tudod büntetni (a hátába kerülve). Illetve van egy olyan támadása, amihez "energiát kell gyűjtenie" (már nem emlékszem pontosan, de talán a mozdulatán és a lándzsán látod, hogy gyűjti az elektromosságot). Na, olyankor ha odarohansz, iszonyat meg tudod csapkodni! Csak utána figyelni kell, mert elég durva lesz az a támadás.
A többi dolga (melee távolságból) gyakorlatilag hadonászás a lándzsával (kettes vagy hármas kombókban támadott, ha jól rémlik), amit szvsz könnyű kidodge-olni, és ha beáll a kis szünet, akkor beüthetsz te is.Én claymore-ral mentem, és be is tudtam vele térdeltetni, hogy aztán kritikust üssek be neki. (Illetve a dodge-ből kidöfésekkel nagyon jól meg tudtam szurkálni...)
-
toxicjew
addikt
válasz
Speeedfire #8668 üzenetére
Igen, a P1re csak rá kell érezned és csak a fejét próbáld meg ütni. P2, hát igen... Ilyen ez az SSJ3 form
Az biztos, hogy ikonikus a boss design.
-
Speeedfire
félisten
válasz
toxicjew #8666 üzenetére
Egy párszor nekifutottam már. De a 2. fázis félig jutottam csak. Az elsőben a hülye sárkány szét szivat, alig látom, ha látom alig találom el. A 2. fázisban meg baromi gyors az öreg, és nem sikerül mindig dodge-olni. Vagy elfogy a stamina.
Erre jobban rá kell érezzek.
Gothmog: Köszi. Hát én szívtam itt már többel is.
Pl aldrich sok időmet vette el...a nameless is (bár ő még mindig nincs meg), de a twin is vagy 30 próbálkozásra lett meg.
Elvileg az alap végén kiírja, hogy akarom e folytatni +1-el vagy nem, és ott a nemet kell választani. Nem ugranék neki egyből a dlc-knek a final előtt. Vagy hát passz. Jó érzés lenne végre ha meglenne a sima is.
Igen, azok is megvannak.
All boss "run" van. -
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire #8665 üzenetére
Grat, én alapjátékban a twin prince-szel szívtam a legtöbbet (igazából csak vele szívtam, de vele sokat...
)!
Viszont az alapjáték végi boss előtt kellene megcsinálni a DLC-ket majd. Legalábbis nekem ez rémlik (ha tévedek, majd kijavítanak - nem fogok megsértődni)
Oceiros és Champion Gundyr is megvolt, ugye? (Szintén kvázi "titkos" pályák, akárcsak a Nameless.)
-
toxicjew
addikt
válasz
Speeedfire #8665 üzenetére
Nice. A Nameless jó szórakozás lesz
De a főboss se piskóta.
-
Speeedfire
félisten
A twin price is megvan, már csak a nameless, és a végső lord van hátra elvileg az alap játékból.
Most járok 33 óránál. -
MageRG
addikt
válasz
Dinasti #8662 üzenetére
A mail breaker az kaki. Ha fegyver kell, akkor infuse-olj egy longsword-ot vagy valami hasonlót.
Ha igazán perverz vagy, akkor nyomulhatsz crystal flamberge-el is (ami valamiért nagyobbat sebez, mint a többi infusion?).
Később lesz nagyobb választék (moonlight gs, gs of judgement, aquamarine dagger).
Az alap staff jó végig, de később találhatsz ami jobban skálázódik 40-60 intnél (ki kell próbálni).
Ja, és a sage ring-et gyűjts be, ha nem akarsz szívni. Egy simple offhand fegyver is hasznos, mert regenerálja amanátfocust. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Első soci karakterem kezdtem a Ds 3 ban. Mindig és mindenhol pure strenght ment eddig. Az alap staffot és mail brakert érdemes az első végigjátszáshoz felhúzni vagy vannak amiket érdemesebb megszerezni?
-
-
MageRG
addikt
Ezt muszáj megosztanom: I found Patches in real life
Matt Easton, azaz "Captain Context" személyesen. -
válasz
Speeedfire #8657 üzenetére
Azt nehogy egy mimicre nyúlj rá!
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire #8654 üzenetére
Én az Aldrich előtt felvehetőt (a templomban, a félhomályban lesz egy láda valahol) hagytam el anno. A legtöbb embernek ez marad ki állítólag. (Nekem is úgy hívta fel a figyelmemet erre Shadowguard, igaz, egy másik fórumon. Szerencsére pótolható, hizsen vissza tudsz menni.)
-
Speeedfire
félisten
Na, egész jó állok. Már csak a maradék 3 boss van. Nameless, twin és az utolsó lord. Aztán a dlc-k.
Egyelőre se a nameless, se a twin nem megy. Mindegyik a második fázis felénék megaláz.
Viszont valahol egy eastust elhagytam, úgyhogy most kereshetem meg. -
gorgo
őstag
Hm, azért a DS sorozat méltán híres arról mekkora szopóroller. Painted world of Ariandel végén a boss-ot, amire azt hittem 2 fázisos, kinyírtam ~20. nekifutásra, aztán a pofáraesés: 3 fázisos.
Azért ez már elég nagy szopatás! Twin princes sem megy -
gorgo
őstag
válasz
Speeedfire #8641 üzenetére
Egy kicsit cumiztat, én is otthagytam mentem más utakon, majd összeszedtem magam és lenyomtam. Közben kicsit tápoltam...
Most a twin prince(ss) szívat derekasan.
Szerencsére találtam 3 chunk-ot is, így már 3 fegyvert is kimaxoltam. Valamelyikkel csak legyakom. -
válasz
Speeedfire #8645 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #8643 üzenetére
Nem tudtad?
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok
-
Mans20
addikt
válasz
Speeedfire #8631 üzenetére
Egyél blue bug pelletet, az 15%-ban csökkenti a magic sebzést. Ott a Vow of silence, az gátolja a varázslatot neki 15 mp-re, mondjuk neked is. A pestilence fog se rossz bossokra, csak messzebb kell lenni mert minket is sebez.
-
Gothmog
senior tag
Annyival egészíteném ki, hogy ha lemegy a föld alá, akkor emlékeim szerint rendre az átlósan átellenes sarokban szeret felszínre jönni. Így érdemes azonnal odavágtázni (közben úgyis látja az ember, hogy tényleg ott jön-e fel), és így lesz idő néhány "ingyen ütés" betolására.
-
Bazsi1987
őstag
Nyomom a demon souls ps5-ön nagyon tetszik, ha kitoltam akkor elden ring-et vegyem meg vagy dark souls szériát? DS mai napig megállja a helyét?
-
MageRG
addikt
válasz
Speeedfire #8631 üzenetére
Phase 2-ben a nyilak elől fuss el, a kis világító bogyókat meg állandó mozgással lehet kikerülni.
A lényeg, hogy ne akarj egyszerre sokat, üss bele párszor, utána úgyis lemegy a föld alá. Ha a terem közepén maradsz, akkor minden sarokba kényelmesen odaérsz.
Arra figyelj, hogy ha újracastolja a bogyókat, akkor utána lő is egy nagyot.
Ha nagyon muszáj, még fel tudod húzni +7-ig a fegyvert. Vagy tovább is, ha leversz egy másik bosszt. -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Speeedfire #8628 üzenetére
Papíron jónak kéne lenned. Meleeként a cheesy megoldás szerintem az, ha a farkát csapkodod, ami önmagában nem sebez sokat, viszont erősen staggereli. Egyébként pedig csak a dodge rollt kell mesteri szintre fejlesztened
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8628 üzenetére
+ 6 raw claymore, 11 eastus
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
kis help kellene ds3-hoz. Aldrich-nél leragadtam egy ideje, és nem tudom hogy miként kellene megfektetni. Mindenütt azt olvasom, hogy gyenge boss. Lvl62, +6 astora, 8 eastus.
Húzzam még a karatert, vagy más fegyver? Jobb páncél? -
Kai_Rong
senior tag
Valószínűleg népszerűtlen vélemény, de nekem Midir volt az egyik kedvenc bossom a játékban, Sister Friede mellett
Szóval én mindenképpen ajánlom, hogy egy próbát tegyél vele.
-
-
toxicjew
addikt
Nah, Gael✅ Én azt hiszem nem kínlódok Midirrel, amúgy is messze a legszarabb design a dragon boss ezekben a játékokban. Egyszerűen szarok, nem élvezetes fightok.
Kicsit szórakozok ng+on más fegyoval, aztán jöhet az Elden Ring DLC -
Gothmog
senior tag
A francokat: egyszerűen annyi van, hogy január eleje óta nem játszottam mással, csak Elden Ring, majd Dark Souls 1 remastered, majd Dark Souls 3, most meg újra Elden Ring. 250+ óra folyamatos játék alatt belerázódik azért az ember
De nem fekszik ám mindegyik ellenfél ennyire: az Impaler's Catacombban pl. negyedjére lett csak meg a boss. (A négy kis genyó körülötte rendre kicsinált - nehéz volt öt ellenfélre figyeli egyszerre, és hát pillanatok alatt kivéreztettek a kicsik.) Bloodhound Knight Darriwil pedig harmadik nekifutásra lett csak meg, hiába nem volt gondom előtte DS3-ban a Boreal Outrider Knightokkal. (Darriwil a bekokóztatott/koffeineztetett verziója ezeknek.) Magabiztosan mentem rá, majd úgy megfektetett elsőre, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Másodikra már jobban bírtam, de harmadikra éreztem csak rá a dologra.
A Stormhill evergaolba pedig be se mertem még nézni (majd Margit előtt csak), mert olyan jól megy most a játék, kb. 5-6 játékóra óta nem is haltam, és tudom, hogy ott a Crucible Knight felmosná velem a padlót párszor, míg rá nem érzek újra. És nem akartam még elrontani a sikerélményt...
(Bár ezúttal böhöm nagy kétkezes fegyverrel megyek - jelenleg a Grafted Blade Greatsworddal -, lehet, hogy az a bádogdobozt is könnyebben megállítja, mint annak idején a katana, illetve karomfegyver.)
-
Gothmog
senior tag
Grat!
Nekem tetszett az a boss, és második próbálkozásra le is ment! (Az elsőnél is csak a greed ölt meg.) A mozgása ismerős volt az ER-ből (ancient hero of zamor), és amúgy óriási ablakok voltak támadni, csak figyelni kellett, hogy mikor kombózik be/mikor akar suhintani egyet.Egyébként én nem bánom az "átfedéseket" a DS játékok és az ER között. "Gyakorlatban tartja az embert", és pl. pont a Boreal Dancerre emlékezve az Ancient Hero of Zamor most lement pár napja no hitre (első próbálkozásra) az ER-ben. (Hát, zongorázni lehetne a különbséget a mostani és az év eleji első végigjátszásom - első soulslike gamemként - között! Hiába, tényleg belejön az ember, csak játszani kell!)
A DS3-ból nekem egyébként Champion Gundyr volt a kedvencem, de a Nameless King (második fázis, ami első próbálkozásra lement, így hatalmas élmény volt! - apró szépséghiba, hogy elsőre behaltam az első fázisban a hülye kamera miatt), illetve a DLC-kből Sister Friede és Gael is emlékezetes és jó harcok voltak!
Egy mumus volt, akit ott hagytam (Midir), de ott sem vele volt bajom, hanem a kamerával, meg azzal, hogy bénáztam lock nélkül a harcban. (Érdekes, az ER-ben egy csomó nagyobb dögre most lock nélkülre váltok időnként, és tök jól működik a dolog... Valamiért Midirnél béna voltam, nem működött a dolog - user error, elismerem.) -
-
donki
senior tag
Sikerült megölnöm a dancert cheese nélkül, és még csak túl sem vagyok szintezve! Szétfeszít a büszkeség!
ki akartam tölteni az időt elden ring kiegészítőig, de most már nincs is kedvem ezt abbahagyni.
-
donki
senior tag
válasz
Bad Pritt #8608 üzenetére
Jó ötlet! Én a kinti részre csaltam őket, ami azért elég keskeny. Azt vettem észre, hogy szűk területen a legnagyobb ellenség a kamera. Ha fal mellé kerülök, a kamera megőrül és nem látok semmit. De néha elég, ha közel gurulok egy szörnyhöz, és a kamera elkezd forogni mint a ringlispíl.
A másik vezető halál ok a rugás. Ha ösztönösen játszok, akkor az előre gomb plusz ütés magától értetödik. Hát ez nem csak hogy felesleges, hanem egyenesen még büntet is érte a játék. Ezt a szemétséget... -
Bad Pritt
félisten
Sok türelemmel.
Meg amúgy egyesével oda lehet csalni őket arra az oldalsó platformra, ahol járőrözik az egyik és van egy láda, ott azért biztonságosabban meg lehet velük mérkőzni.
De az tipikusan egy olyan rész, aminél csak futni kell, mindegyik From játékban van hasonló. -
donki
senior tag
Pyromancerrel (dark hand, broadsword) viszonylag könnyen eljutottam cathedral of deepig, alig pár halállal. Na de amikor felmentem a tetőre, ahol azok a keskeny pallók vannak, vagy ötvenszer meghaltam. Str karakterrel ez sétagalopp volt, kényelmeseb mindenkit fejbecsaptam, de könnyű fegyverrel nagyon nehéz megölnöm a knightokat, pláne szűk helyen. Van erre valami trükk pyromancerrel?
-
MageRG
addikt
Tapasztalatom szerint ha csak simán mész végig a játékon, mindig hátrányban leszel a direkt PvP-re készült invaderek ellen. Meg ott van az is, hogy aki invadel még ebben a játékban, az nagy eséllyel elég pro.
Sima longswordel egyébként csodákat lehet művelni (gyors, hamar megvan, R1-R1-R2 kombó, rollcatch, weapon art a pajzsozás ellen), csak vigyázni kell, hogy ne spamelj, mert leparryznak. -
donki
senior tag
Végülis lehet, hogy csak alacsonyabb szintűnek kellett volna maradnom, mert ott még volt sikerélményem. Mindenesetre újrakezdtem megint, hogy a dex fegyverekkel is tapasztalatot szerezzek.
-
donki
senior tag
Vordt's Great Hammerrel nyomulok, most öltem le a dragonslayer armourt. Nagyon hatékony ez a fegyver, sajnos viszont játéktudást nem ad, és PC invaderek ellen túl lassú. Tudnátok javasolni olyan buildet, ami pve és pvp-ben is jó?
PVE-ben nekem most minden nagyon gyengének tűnik a hammer után, mert hammerrel egyáltalán nem kellett fókuszálnom idáig a védekezésre, hiányzik belőlem ez a tudás. -
Gothmog
senior tag
válasz
toxicjew #8598 üzenetére
Még 3 boss van, de abból az egyik opcionális, és úgy el van rejtve, hogy magadtól valószínűleg sosem találod meg. (Van vele kötelező küzdelemrész, de a végső legyőzése opcionális, s van elég alaposan eldugva.)
A két kötelező bossból az utolsó nagyon jó, míg a (közvetlenül) előtte lévő eléggé meh volt. (Ha esetleg online játszol, akkor készülj, hogy ez az utolsó előtti boss "élő" lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest