Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz #82860288 #7364 üzenetére

    1. Igen erdemes, de nem konnyebbek es nem maradasz le sok mindenrol.
    2. En targyat/fegyvert sosem adok el, ha kesobb meggondolod magad, jol johet. Masfelol szart sem kapsz erte, lelek meg annyi lesz, hogy nem tudod elkolteni. De eladHATOD. Azt hasznalsz amugy, amit akarsz, nem "lesz" kard, csak ha akarod.
    3. Nem tudom pontosan mire gondolsz, de pl. amikor nincs eleg fp a varazslathoz, akkor csak ilyen bamban felemeli es nem tortenik semmi.
    4. A staff is - teljesen nyilvanvaloan - phys sebzest okoz, mivek az egy bot, amivel oda is tudsz baszni. De nem fogsz, mert varazsolsz vele, a spelleknek meg sajat sebzesuk van, ami csak a statjaidtol es a staff fejlesztesetol fog noni(ott is csak a scaling miatt), a bot sebzesenek alapvetoen ehhez nincs koze.
    5. Rengeteg guide van, de ez egy komplex jatek - komplex guide-okkal. Egyszerubb, ha mindent elolvasol(a jatekban!) es kiprobalsz, aztan ha valami nem vilagos, akkor itt kerdezel, megprobalunk segiteni.
    6. Lassan, nyugodtan, megfontoltan, semmi paniknyomkodas, illetve figyelj oda, hogy mi tortenik korulotted, mi miert van, mikor-mire van lehetoseged. Ne csak harcokban, de amugy is. Annyira borzasztoan a karaktert sem lehet elrontani, plusz kesobb lesz respec lehetoseg is. De nagyjabol valassz egy iranyt es azt kovesd, ne mindenbol egy kicsit.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák