Aktív témák

  • lanszelot

    addikt

    szeretném megköszönni mindenkinek aki valamilyen módon segített a nameless king-el kapcsolatban, végre legyőztem. A King halott :) :) :) nem volt könnyű, nagyon figyelni kellett de meg lett. Tényleg köszönöm. :R :R :) :) Hol tudom a Namless King ruháját megvenni?

    Volna egy kérdésem. Amikor leülök a bonfire-höz és az utazás opcióra kattintok a többi Bonfire lehetőségek mellett vannak valamik teszek be képet hogy lássátok. Nem igazán tudtam hogy mik is azok. Gondoltam mivel online és ember vagyok biztos mások által hagyták a "summon" jelüket hogy segítséget kérjenek. Hát elmentem Sister Fried- hoz mert ott volt a legtöbb. De én azt hittem hogy csak neki segítek. de egymásnak segítettünk. Pedig egyedül akartam őt lenyomni. Na sebaj. A kérdésem hogy hogyan tudnék másoknak segíteni úgy hogy amit már egyszer én boss-t megcsináltam . Vagy ott már nem tudok segíteni? mert Pontiff nál is volt olyan jel a térképen de amikor odamentem akkor nem volt ott a földön semmi.

    Ha már sister Fried-t lenyomtuk akkor az ő "kaszája" nekem tetszik. Mit gondoltok róla? Van értelme rágyúrni, vagy inkább maradjak a Katana mellett. milyen build kell hozzá? Főleg melee -t használok, nem varázsoltam meg semmi ilyesmit nem használtam még, nem tudom hogy tetszik-e egyáltalán. De vásárolgattam elég sok mindent.

    A covenantokból még 3 hiányzik, azokat összegyűjtöm aztán szeretnék online kicsit nyomulni :) :) azzal kapcsolatban biztos fogok kérdezni.
    Azt hiszem most inkább befejezem :) :) :)

Aktív témák