Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    azt gondolom ez az ng+ 110 körüli szinttel az optimális nehézség egy kazuál játékosnak mint én. Lehet ha ilyen lett volna az alapjáték akkor nem lenne ekkora kultusza a játéknak de talán szélesebb körben lenne szeretett :D

    Mondjuk az xar hogy az első végigjátszást tényleg elrontottam a co-opal, de második meg közelében sincs az elsőnek szóval teljesen más az élmény meg az érzés amit egy boss leverése jelent.

    Pontif gyakorlatilag egy szánalmas bukdácsoló volt ahogy mentem körbe és próbált bevinni egy ütést de általában csak elsuhant mellettem, csak az hiányzott hogy orra essen közben. Kétszer tudott megütni amikor felugrott de az is max egy estusnyit.. Első alkalommal azt se tudtam mi merre.

    Aldrich más mondjuk mert őt nem nagyon lehet tankolni a támadásai miatt szóval az még élvezetes volt.

    Abbys Watchert ahogy írtam, az első felében azzal xarakodtam, hogy a pajzsot bekészítsem mire láttam valamit fél élete volt amit levertem egy staminából... A második felvonás se volt sokkal komolyabb.

    Tudom persze hogy mehetnék 1-es karrdal meztelenül ha kihívást keresek, szóval ez nem rinyálás, csak valahol sajnálom hogy amellett hogy egy felejthetetlen élmény a játék, talán többet is kihozhattam volna. :K (ez ilyen zárszámadás, több ng+++ nem lesz) :D

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Aktív témák