Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Šolaire #4115 üzenetére

    Quality fegyver a BK sword szóval 40/40 build ajánlott hozzá. Ha csak simán str builddel használnád az több okból sem jó:
    1. hogy eleve 18 dex kell a használatához és az rengeteg egy str buildben.
    2. hogy ha a minimum dexel, ami 18 használod és mondjuk 40 str-ed van mellé úgy több sebzést kapsz akkor már egy heavy claymore-al, mert az A-s scalinggel rendelkezik.

    Viszooont, ami elég jó még az Irithyll straight sword. Most megint kipróbáltam már endgameban is és az a durva, hogy még mindig atom erős. Azt hittem elgyengül a végére, de 2 ütésből felrakja a frostot és brutál jól sebez. Egy refined dark sworddel hasonlítottam össze, aminek így 450 körüli az AR-je, szóval sebességéhez képest durván erős, de sebzésben még így is jobb volt az Irithyll! Ez persze rövid harcokban érvényes, ahol a frostolás után rövid idővel meghal az ellenfél. Elnyújtott harcokban ahol pl. bossoknál ahol csak egyszer tudod a frost sebbzését kihasználni lehet alulmaradna, azt nem próbáltam. Nagyon sokat sebez a frost hatás tényleg érdemes kipróbálni, szerintem a legjobb straightsword a játékban.

Aktív témák