Aktív témák

  • BOBAKILL

    őstag

    válasz Šolaire #4060 üzenetére

    Keveset játszottam még a The Surge-dszel de azt kell mondjam tetszik. Még nagyon az elején járok, nem tudom a demo meddig tart de nagyon érdekes a világ. Spoileres leszek kicsit. Mechanikus ellenfelek mindenfelé meg emberek exoskeletonban. És róluk lehet farmolni a saját páncélunkhoz való nyersanyagokat. Nagyon furfangos megoldás, nagyon tetszik. Lehet kraftolgatni, fejleszteni sokmindent.
    A story egyelőre még nem bontakozott ki és ahogy olvastam nem is lesz túl bonyolult története.
    Harc. Egész jó, nem olyan béna mint a lotf-ben. Sőt, kifejezetten tetszenek a kivégzések meg ki lehet jelölni hogy melyik páncél részt akarod levágni róla. Gyorsan lehet mozogni, de mégis megvan az az érzés hogy exoskeletonban harcolsz. Fasza. Én úgy érzem hamar belejöttem, könnyen tanulható. Elején van is egy miniboss. Egy markoló. :D Viccesnek hangzik de valahogy mégsem az a játékban. Párszori próbára meglett, csak a gyenge pontját kell ütni. De ha nem térsz ki akkor két ütés és kampec. Szóval nem könnyű, de egy soulsokon edződöttnek nem lesz olyan nehéz.
    Még végigmegyek a demon de sztem megér 6k-t és megveszem. Többet nem biztos hogy érni fog de ne legyen igazam.
    Mondjuk kár h nem lehet karaktert választani de sebaj.
    Viszont a ládák bugosak. Ha széttöröm őket akkor sok részük a levegőben marad. Ennyi hibát fedeztem fel eddig.
    Úgyhogy nekem bejött, valami újat próbál mutatni és egész jól teszi.
    Nem egy souls szintű game vagy nioh, de ott a helye utánuk a sorban. Szóval aki nem idegenkedik a sci-fi/mecha vonaltól és souls rajongó az próbálja ki bátran. Végülis demoban ki lehet. :)

Aktív témák