Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Šolaire #4033 üzenetére

    Most én is úgy vagyok a DS-el hogy nem is hiányzik más. Volt egy nagyobb kihagyásom, azalatt fifáztam, loloztam (egy laza 2000 órát beletettem, gold4-re lett elég :) ), witcher 3-at toltam, division, hots, stb. szóval én úgy mindenbe bele szeretek kóstolni, de tényleg.

    Viszont amit most megint a soulsokkal érzek, azt már rég nem éreztem egy játéknál sem, hogy alig várom hogy behuppanjak a gép elé és folytassam a bossok leverését, farmolást, buildelést. Ez az érzés nem sok játéknál jön elő, sokszor azon kapom magam, hogy csak azért játszok valamivel, mert megvettem és hogy legalább egyszer a végére érjek...

    Nagyon jó példa erre a Witcher 3! Már játszom azt a játékot kb 4 hónapja, de egyszerűen nem tudok előtte ülni 1-2 óránál többet egyszerre mert beleunok. Ráadásul miután beleuntam 3-4 napig elő sem veszem újra... Szóval haladgatok vele, és ha már elkezdek játszani akkor visz magával a történet arra az 1-1 órára, de abszolút nem érzem azt hazaérve, hogy nekem ezzel játszanom kellene... kb most tarthatok a story felénél, olyan mintha sosem érne véget. :) Na ez az ami nekem eddig egyik soulsbborne játéknál sem jelentett gondot. De érdekes mert vannak, akik meg már 4X végigvitték a witcher 3-at és egyszerűen azt nem tudják letenni, számomra ez hihetetlen de hát nem vagyunk egyformák.

    Tényleg nektek van ilyen játék amivel csak ilyen kötelességtudatból játszotok?

Aktív témák