Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Kvelstadt #4020 üzenetére

    Mugenmonkeyt nézegettem tegnap és van egy fegyver ami eddig elkerülte a figyelmemet. pedig a legerősebb greatsword a játékban, a black knight sword. Felhúzva valami 540-es AR-je van és ez NEM split dmg hanem full fizikai! Ez nagyon sok. Összehasonlításképp pl. a Zweihandernek 525 körül van az AR-je, pedig az sokkal lassabb fegyver és több staminát is figyaszt/swing. + démonok ellen 20% extra sebzéssel is rendelkezik! Szóval jah, megvan a quality build fegyverem endgamera az fix. :)

    Amiket még nézegettem hogy nagyon jók az a hollowslayer és a wolf knight greatsword szintén 40/40-el jobb sebzés mint ami a claymorre-nak van ráadásul ezeknél szintén bejátszik a + 20 sebzés abyssal illetve hollow ellenfelekre, szóval specifikus pályákon, bossoknál kimondottan jók lehetnek.

    Még egy fegyver van, ami szinte kötelezően szükséges az executioner greatsword a strike dmg miatt. Én nem igazán szeretem a mindenféle hatalmas bunkókat, így nálam marad ez a kard erre a sebzésfajtára. A katakombákban nagyon hasznos a csontik ellen, illetve a kis csúszó masszákra is true dmg-et tol, ráadásul a giantokra is sokkal erősebb mint egy ugyanannyira húzott vágó vagy szúró fegyver. Szóval ez is kéznél kell legyen all the time.

Aktív témák