Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz 19_OsY_81 #2444 üzenetére

    Mennyi streamer volt ezzel így fú... ott volt magyarok közül Sirius, Tirexi, akiknek konkrétan láttam a szenvedését az 1. bossal. Aki friss soulsos az mindenki megjárja ezt az utat, mivel ez egy új műfaj és nincs hozzá hasonló.

    Ilyenkor 2 véglet van: vagy nem tudod megcsinálni és elkönyveled hogy ez nem a te játékod és így ennyiben marad, majd mész vissza witcherezni, minecraftozni stb. ahol becsukott szemmel, uzsievés közben is végigviszed a játékot miközben nézed az Izaurát. (ez a könnyebbik út)
    Vagy " u get gud" azaz jó leszel benne (ez szakzsargon ennél a játéknál), ráérzel, legyőzöd az 1. tutorial bosst és utána már nincs megállás, hiába nehezedik a játék és állít eléd akadályokat, te egyre jobb és jobb leszel benne és onnantól 3-4 végigjátszásig rá sem fogsz nézni más játékra. Köztes pont nincs.

    Nem nehéz játék ez sem amúgy, csak egyszerűen rá kell érezni. Ez olyan minthogy régen 6 évesen rengeteget haltam a super mario 3-ban mert új volt számomra, nem játszottam még semmi hasonlóval előtte. Ami új és szokatlan az mindig nehéz lesz. Eltelik kis idő és már csak mosolyogni fogsz azon, hogy milyen nehéznek érezted az elején. Még ide fűzném hozzá, hogy ez a "nehézség" is most olyan dolog, hogy pl. aki rendszeresen játszik kompetitív multis gémekkel, annak ez nem új dolog, hogy nehéz valami. Én rengeteget league of legendeztem, ott silver 1-ben vagyok ez egy erős középmezőnynek felel meg. Fifában is évről évre division 1-ben tudom zárni a szezont, ahol azért már nagyon beteg módon játszanak az emberek, sokkal megerőltetőbb ott helytállni fifában, mint végigvinni egy ilyen dark soulst. Szóval függ attól is hogy mikkel játszott eddig az ember, számomra az, hogy valami nehéz és odafigyelést igényel, a sok multiplayer játék miatt már nem volt nagy újdonság, sőt egy ilyen úgymond singleplayer játék sosem lesz olyan nehéz, mintha valós emberek ellen játszanál kompetitív ranked szinten.

Aktív témák