Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Na skacok ez is eljött, ráindítottam a 3. részre, miután kellőképp bemelegítettem az 1-2-vel. Most tartok a "cseppkőbarlangnál" a csontvázakkal, illetve tudnék menni a fagyos dlc területre is. Ott is ahogy beránt az a szövet darab a dlc-be kicsit sem ds1 ;]

    Azért mit ne mondjak a tower on wall első "pályánál" haltam vagy 20X :B Sokkal nehezebb mint az eddigi részek. Az ellenfeleket nehezebb kiszámítani, összetettem mozgáskultúrájuk van, nem tudsz bárki mögé csak úgy odasasszézni és seggbeszúrni. Azok a bohócok pl. ááh eszméletlen... kb miniboss kategória, így még sima ellenfelet egyik részben sem gyűlöltem az tuti. Bezzeg az óriások a katedrálisban vagy mi a tököm az, azoktól meg tök be voltam tojva, erre alámentem rávertem 8-at az executioner sworddel azt csáá... :) Erősebbnek néztek ki.

    Fegyverek terén Claymore-al kezdtem, winmore with the claymore tudjátok :) Aztán most egyre több jó fegyvert találok, ez már nem olyan mint az eddigi részek, hogy van kb 2 kirívóan jó fegyver egy buildhez azt annyi. Ez az executioner sword is tetszik, jó az a strike dmg, a dark sword is atom király, aztán most 24str-nél kipróbálom a butcher knife-t is, sztem az lesz a befutó, mert S-en scalel, most úgy látszik ezt buffolták szét. Ja és a zweihander is egy örök klasszik, ost végre heavy gemmel A-s tud lenni :)

    (aztán persze biztos még csomó jó fegyó van, de én most str buildot tolok)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák