Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    Jöttem magamban beszélgetni. Azt hiszem lassan végzek az Ashes of Ariandel DLC-vel. Ha minden igaz, minden helyet végigvizsgáltam és minden cuccot fölszedtem, még a PvP arénát aktiváló bossharcot is megcsináltam, igaz ez csak másodjára sikerült (első alkalomnál már csak EGY HP maradt a farkasnak, nekem se volt már estus, egyszerűen nem tudtam hozzáérni, plusz be is pánikoltam, úgyhogy elrontottam, de másodjára könnyedén ment).

    Ezek a Millwood Knight-ok kifejezetten idegesítőek és szívósak. Sokukkal nem is nagyon foglalkoztam, csak elrohantam mellettük és fölszedtem előlük a cuccokat, egyszerűen nem éri meg foglalkozni velük, túl sokat szív vele az ember.

    Ugyanez volt a Corvian Knight-okkal is, halálra idegesítettek. Annyi jó van bennük hogy nem sok van belőlük. Hasonló szitu mint az Outrider Knight, hasonlóan gyorsak és nem hagynak levegőhöz jutni. Cserébe sokat is kell beléjük vágni. Állítólag lehet őket backstab-elni, én próbáltam is nem egyszer, de soha nem jött össze.

    A többi ellenféllel nem sok bajom volt, ötletesek főleg a farkasok, egyáltalán nem úgy viselkednek mint a kutyák, sokszor bevárják a falkát és aztán támadnak, közösen. Nagyon okosak, de egyben nagyon gyengék is. A Chaos Blade-el két nyisszantás és végük.

    A pálya igazából teljesen okés, volt egy-két shortcut is ami hasznos volt mert volt egy hely ahol sokszor meghaltam és akkor nagyon jól jött. Egy icipicivel nagyobb területre számítottam, szóljatok ha tévedek, de a DS2 DLC-i is nagyobbak voltak mint ez. Még ha teli lenne rakva contentel, megértem, de elég üresnek érződik az egész.

    És akkor elérkeztünk az utolsó bosshoz. Még jelenleg is próbálom leverni a kurvát, de ez már nagyon a ló túloldala. Az alapjátékban eleinte még jópofának tartottam azt, hogy több bossnál is több fázis van (tehát egynél többször kell megölni), de ez már durva. Ráadásul Friede a harmadik alakjában egy istennő, alig lehet hozzáérni és mikor már azt hinném hogy ez az, most sikerül megböknöm....de nem, olyan hirtelen támad a kaszájával hogy az beteges, unfair. Kell hozzá némi lelkierő hogy újra megpróbálkozzam vele, mert most teljesen elfogyott.

Aktív témák