Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
PC-re nem is lesz dobozos?
-
Neurotoxin
őstag
Valószínűleg lesz. Én hétvégén fejeztem be a kalandokat Dogtown-ban. Nem tudom, hogy miért mondják egyesek, hogy unalmas a narratívája, engem végig lekötött. Még a maradék mellékküldetéseket megcsinálgatom, maradt még az alapjátékból is. Sajnálom, hogy ezzel a DLC-vel lezárul a kaland....Nekem az alapjátékból lengyel, dobozos verzióm van képeslapokkal, térképpel
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Robitrix
senior tag
Úgye ha jól tudom még mindig nem hálózatos verzió a CP 2077. De már évek óta tervben van, hogy majd multi is lesz. Na az lesz majd a komolyabb durranás.
-
Segal
veterán
Az is csak egy megigért dolog volt a fejlesztőktől anno, de már rég lenyilatkozták hogy nem lesz.
Én anno előrendeltem a játékot, leginkább a hype végett és ugyan végigjátszottam, de hihetetlen dolognak tartottam hogy olyan állapotban ki merték adni...
Ilyen kezdés után nem is értem hogy volt bőr a képükön a dlc-ért pénzt kérni...
Főleg hogy abból is többet igértek a megjelenés előtt..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
gabor7th
addikt
Nem lesz több kiegészítés hozzá?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Neurotoxin
őstag
A PC-s megjelenéseknél egy ideje már így van. A konzolosoknál van még olyan megjelenés, ahol van dobozos, lemezes (nem csak egy letöltő kód van a tokban). Utóbbinak is lényegében csak a használtpiacon van jelentősége.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
nubreed
veterán
"Ilyen kezdés után"
Az a kezdés igen régen volt már, azóta a CDPR teljesen gatyába rázta a játékot és egy hihetetlenül jó cuccot csináltak belőle, nem hagyták magára a játékot, hanem peccsről-peccsre, update -ről update -re kijavították a hibáit. Nekem 500+ órám van már az alapjátékban, a DLC még nincs meg de azzal együtt is ki fogom játszani. Mondjuk én azon szerencsések közé tartozom, akiknek a megjelenéskor sem voltak nagy problémái a játékkal (PC-n).
Azt meg szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy ingyen kellene adniuk a DLC-t, miért tennék? Jobb lenne ha tele lenne a manapság divatos mikrotranzakciókkal a játék? Senki nem akar ilyet. És 30 euró nem sok egy 50-60 órát simán belerakható DLC-ért. Ez önmagában is több mint 4 Call of Duty játék főkampánya együtt véve és azokért a szarokért is elkérnek minden évben 60 eurót (most már 70 -et).We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Segal
veterán
Azért kellett volna ingyen adniuk a dlc-t mert HAZUDTAK! Readásul többszörösen.
- A trailerek egy kész játékot mutattak be és ugye tudjuk mit kaptunk.
- Több dlc-t igértek, tudjuk csak egyet kaptunk.
- Multit igértek, el sem fog készülni
Ezek után ha nem is mindenkinek, de legalább azoknak akiket átb*sztak odaadhatták volna a dlc-t kárpótlásul. Heves bocsánatkérések közepette...
Ehelyett jött a fizess újra paraszt hozzáállás...
Meg a lónak a f*szát
Ezeknek innentől azt sem hiszem el amit kérdeznek.
Tudom hogy nem egyedi eset, mert millió másik esetet is fel lehetne hozni, de a leginkább itt éreztem átverve magam."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Neurotoxin
őstag
Nem értek egyet a DLC-t illetően. Nekem személy szerint megérte a pénzét, ráadásul tőlem unortodox módon előrendeltem. Az alapjátékot tavaly játszottam végig, immáron a nextgen (actualgen
) X|S patch-el. Sőt, azt tervezem, hogy az újradolgozott skillfa miatt, új NG-t is indítok. Tudom, ez azokat nem vigasztalja, akik 2020 Karácsonyán szerettek volna vele játszani, de mostanra nagyon kikupálták a játékot. Élményre, hangulatra nagyon szerettem.
-
- = Zk = -
félisten
én akkor, mikor megvettem az collectorst, előrendelve beharangozáskor, 80ezerért.. és majd 1,5 évre rá tudtam csak játszani vele "érdemleges" beállítások mellett...
addig ilyen 45-65 fps, de úgy ingadozott... fel is adtam.. ma már másabb a szitu.. jóval jobb a gém mint megjelenéskor" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
gp Várható volt, hogy az alapjáték és a DLC egybecsomagolva is megjelenik majd, de hivatalos bejelentést egyelőre nem kaptunk.
- Open Broadcaster Software OBS
- Autós topik
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest