Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszönöm, így már a helyére kerültek a dolgok!
A műfaj egyébként nem új számomra, mert a 8 & 16 bit-es időkből való, hasonló játékokkal játszottam már; a "Castlevania"-t és "Metroid"-otis ismerem SNES-ről, valamint az Ori mindkét részét megvásároltam, ráadásul a Steam-es kívánságlistámon is megtalálható még jó néhány cím ebből a kategóriából...
Csak azt nem tudtam, hogy a műfaj neve "Metroidvania".
Illetve "persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem"!
Mindenesetre az jó, hogy nem "rougelike", mert öreg vagyok én már ahhoz, hogy százszor nekifussak egy játéknak. Ha meglátom bármelyik játékban, hogy a "permadeath" az egyik jellemzője, akkor azonnal ignorálom.
A "Curse of the Sea Rats" viszont most felkerült a kívánságlistámra.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Köszi az ismertetőt!
Bevallom, egészen idáig nem ismertem a "metroidvania" műfajról, ezért utána kellett olvasnom...
Az biztos, hogy az általad összegyűjtött pozitívumok és a játék képi világa meghozza az ember kedvét ehhez a játékhoz, ám engem éppen a felsorolt negatívumok tartanak vissza, és a bevezetőben említett "2D rougelike".Tehát ebben a játékban is permanens az elhalálozás? És olyankor lehet kezdeni a legelejéről az egészet?
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
gp Amikor először belecsöppentem az emberekből frissen paktányokká varázsolt tengeri csibészek kalandjába, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy nem csak a játék szereplői lesznek elátkozva…
- HP ZBook 17 G3- i7-6820HQ- 32GB DDR4 RAM- 512GB SSD-Quadro M3000M-FHD Szerető tulaját keresi!
- ZTE MF289F Wireless Dual-Band Gigabit LTE Router
- 6600XT egy windows telepítésig használt!Beszámítás ok..
- Gamer PC , i7 8700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 250GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC V3 , i7 6700 , RX 5600 XT , 16GB DDR4 , 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest