Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Hát, a metacritiecen 2.0 a user score. Ez sok minden elmond erről a játékról.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
vitaro
senior tag
"Vajon van esélye a Concordnak hosszú távon?"
Rövid távon sincs.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nanocry
tag
Halva született csecsemő..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
homerhamm
addikt
Ez egy fizetett teszt?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
wjbhbdux
veterán
Tudtuk már rég óta, hogy a Sony egy rakat fejlesztő csapatot ráállított, hogy ilyen online játékokat termeljenek, gyakorlatilag a Ubisoftot másolják. És ebből elég ha 1-2 bejön majd, az feledteti a többi veszteségét, addig viszont sok sírt is kell ásniuk.
Szerintem egy ilyen multiplayer játéknál jobban jártak volna, ha mondjuk 1-2 éve már lett volna valami pre-alpha a nagyközönségnek.. mert így magukban fejlesztgették végig pár házi tesztelő véleményére alapozva, aztán félrement.
/s
-
[Prolixus]
addikt
Peak steam player count 697. Jelenleg 148 ember játszik vele. OKKKKKK
de biztos feltámad majd (nem)
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Victorio
aktív tag
A játék egyik legjobb pontjának azt találtátok, hogy nincs benne mikrotranzakció?
Ez azért szomorú.
Mintha azt mondanám, hogy ma azért volt jó napom, mert nem ütött el a villamos.A beletolt 8 év fejlesztői munka és majdnem 200 millió $ eredménye pedig párszázas játékosszám a Steamen. A PS-en játszók számáról - érthetően - nincs adat.
Egyre rosszabb irányba megy a Sony.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
markknight
veterán
Csóró oriic
-
.LnB
titán
Azért ez sajnos nem a játékot jellemzi. Hanem azt, hogy mennyire nincs már értelme ezeket az értékelős oldalakat nézni.
Eszem ágában sincs védeni a Concord-ot mert egy percet sem játszottam vele, lehet sose fogok. De azért ez nem egy 2 pontos game. De a világunk ma már olyan, hogy van az igen és a nem. 0 vagy 1. Nem kell ide 5-ig terjedő skála.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
BoneDragon
veterán
8 év fejlesztés és 214 millió dollár ment le a wc-n.
Ezek mit csináltak a 8 év alatt? 7 évig szabin voltak a pénzből valami szigeten? LoL
Láttam tegnap, még könyörögtek twitteren, hogy játszon valaki a játékukkal..
A legújabb fizetős cikk valami kinti gamer "újságnál", hogy a wukong szipojozza el a játékosokat innen, brühühü...
Pofám leszakad.
Remélem hamar lezárják a rolót és a fejlesztők is mennek a levesbe, ilyenek ne menjenek más játékra, mert újabb hulladékot termelnek ki. -
vm93hun
aktív tag
válasz BoneDragon #11 üzenetére
Ennyi idő alatt ebből a büdzséből mások GTA-t (vagy azzal egyenértékű terméket) hoznak ki, nem pedig ezt a vackot.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
zsolesz967
aktív tag
Egy kicsivel több pénzből ennyi idő alatt egy Last of Us 3-at össze lehetett volna hozni.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
nubreed
veterán
Az ezekben az újságokban megjelenő játéktesztek sem vehetők már komolyan. Elképesztő hova jutott a világ ebből a szempontból is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
markknight
veterán
Jó, de ez nem csak abból áll, hogy leül Jósi, Pista és Lajos és egyből elkezdenek fejleszteni. Azt szerintem nem tudjuk, hogy mekkora tervezés előzte meg és a tényleges development mikor kezdődött.
-
Raysen623
addikt
Gondolom csak véletlenül felejtetted el megemlíteni, hogy mindössze 600 főn alapuló értékelést osztottál meg velünk, ugyanis a játék egy hete jelent meg. Tovább nézve az oldalt bőven található ott normális kritika is, persze szokás szerint dübörög a mindenben woke-ot látó érdekes világképpel élő emberek véleménye is.
Ennek a játéknak a sorsát is azok fogják eldönteni, akik valóban játszanak és játszani akarnak majd vele, nem pedig ez a hangos kisebbség.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
BoneDragon
veterán
válasz markknight #15 üzenetére
Ahogy előttem is irták, ennyi időből és pénzből akár normális játékot is le lehetett volna rakni, nem ezt a multis pöcegödröt.
#16Raysen623
Concord removed LGBTQ+ and Political tag from the steam page, potentially to reach more buyersAmúgy utána lehet olvasni milyen emberekből áll a "fejlesztő" csapat. Volt egy cikk, hogy fehér embert fel se vettek, csak akinek 3 füle, kevert bőrszine és felcsatolható pénisze volt. Persze, most kicsit túlzok, de vicces tényleg. Pl fehér bőrszinű karakter a játékban szóba se jöhetett.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz BoneDragon #17 üzenetére
Gondolom a kiadó, meg pár buzgómócsing újraterveztetett csomó dolgot, mert csak a pénz lebegett a szemük előtt. Kiváló példa a Kill the Justice League amit a kiadó teljesen tönkrevágott, ám sztori meg párbeszéd szinten parádésan össze van rakva.
-
Bad Pritt
félisten
Én annyival egészíteném ki még a sztorit, függetlenül a játék minőségétől, hogy PS-en 8.5K ember értékelte eddig és ez hét elején még csak 8K volt. Figyelembe véve a PS játékosok értékelési hajlandóságát (1:15 arány már kimagasló) és azt, hogy ezen a platformon csak azok értékelhetnek, akik digitálisan vásárolták meg a játékot nem vagyok biztos benne, hogy olyan ordas nagy bukás lesz ez a cím, mint amit a Steames számokból le lehet szűrni.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
BoneDragon
veterán
Ezt még itt hagyom, aztán részemről lezártam a témát.
-
Bad Pritt
félisten
válasz BoneDragon #21 üzenetére
Ja, mert csak az létezik, hogy valami gigabukta vagy egy hét alatt visszahozta a fejlesztési költségeket? Mesélj még pls.
De amúgy nincs hivatalos adat a fejlesztési költségekről, szóval ezt a 214 milliót hanyagold.
-
nubreed
veterán
válasz Raysen623 #16 üzenetére
Pedig egyszerű ez. Ha egy játék jó, akkor már a legelső értékelések is túlnyomó részben pozitívak. Itt meg finoman szólva is nagyon vegyes felvágott az egész.
Az meg, hogy adott pillanatban mennyi useren alapult a metacritic score nem az én dolgom figyelni.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Bad Pritt
félisten
válasz BoneDragon #26 üzenetére
Nem, cserébe nem vagyok 1bites hater sem. Na off.
-
.LnB
titán
Tyűha. Te aztán fogtál sok jól csengő rövidítést, beledobtad egy turmixba, és ez a komment lett belőle.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[Prolixus]
addikt
A silent többség már eléggé döntött, nem nagyon érdekli őket a játék...
Akkor ebből a matekből az jön ki, hogy PS-en minimum 127500 játékos vette meg? Hát nem tudom...még ha a woke banda többsége konzolon is van, akor is burtális nagy különbség lenne a steam vs PS számok között. Ekkora nem szokott azért lenni.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
pRoject22
őstag
Én nem akarok állást foglani a woke mizériában de pl amikor a nagyobb külföldi gaming oldalkon jön szembe velem a concord vagy sw acolyte meg a többi akkor ott nem úgy néz ki, hogy a woke haterek kissebbségben lennének, szerintem az emberek többségének már elege van ezekből, ez látszik is, hogy az ilyen alkotások sorra hasalnak el.
¯\_(ツ)_/¯
-
Raysen623
addikt
válasz [Prolixus] #32 üzenetére
Engem speciel csak azért nem érdekel, mert nem az én stílusom ez a fajta játék, ezért nem játszom az OW2-vel sem.
#33pRoject22: Mivel a hangos kisebbség fáradhatatlanul jelen van a közösségi felületeken, míg a csendes többségnek meg más dolga is akad, így amikor véletlenül rátéved ezekre az oldalakra már nem lát mást csak ezt a fröcsögést. Ha pedig ugyanezt látod mindenhol, jellemzően nem állsz bele a vitába, hanem tovább mész. De a gondolataid közt viszont ott marad, tehát manipulál. Ettől undorító számomra.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
pRoject22
őstag
-
TrueGooner
senior tag
De a vicc az egészben, hogy megvették, majd utána pontozták le. Tehát ezek’ nagy eséllyel -mint az itteniek többsége- már a megvásárlás előtt haterkedett, várta a játék bukását, majd amikor megjelent szaladt megvenni és lepontozta 10 perc játék után. Az ilyenekre tényleg az “1bites hater” a legjobb kifejezés…
Én személy szerint szívesen megvenném, mert szeretném majd kipróbálni. Viszont úgy gondolom, és eddig is úgy gondoltam, hogy a Free to Play piacra nem fognak tudni egy Free to Play “típusú”,- de még is árcédulát kapó játékkal betörni. Mert látjuk az emberek reakcióit, nem értem, hogy a kiadó ezt hogyan nem láthatta előre.
De nem fizetek most, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan PS Plusba fog kerülni, vagy F2P játékká válik. Kíváncsi leszek akkor is a számokra, mert szerintem sokan gondolkoznak úgy mint Én… -
Wesder
félisten
válasz TrueGooner #38 üzenetére
Metán pontozhatsz a játék megléte nélkül is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TrueGooner
senior tag
Arra a pontozásra gondoltam, amit a PS Storeon tudsz ott hagyni. Aki kipróbálás nélkül nyom 1*-ot, arra most nem akarok jelzőt hagyni itt. Talán egy szolidat: Szánalmas. Aki nem próbálja ki az mit is pontoz? Ja, hogy a saját elvakult hater véleményét kell valahol az éterben elengedni, 15 perc YT gameplay után. Okés, de ezek számomra -mára- abszolút nem mérvadóak. A gamer közösség hangos kisebbsége borzalmasan gyerekesen viselkedik.
-
aktív tag
válasz TrueGooner #40 üzenetére
A gamer közösség hangos kisebbsége?
lásd még budlight sikersztori!
miért adnék olyan termékért pénzt, amit a modern audience-nek csináltak? nem fogok. őskövület vagyok, lassan régészhez kell járni, nem orvoshoz. szerencsére (még) lehet a pénztárcánkkal szavazniez a játék videók alapján is gyatra. free to play sem lenne nagy sikere szerintem.
Peace is a lie, there is only passion...
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Lassan több lesz itt a komment, mint ahányan játszanak a játékkal. Viszont Oriic, szerintem benne vagy a top 100 playerben, grat.
-
rottenbull
senior tag
Ez nem a DEI faszsagon meg a lepontozason ment el. Egyszeruen a kutyat nem erdekli. De annyira, hogy a sajton kivul meg reakcio sincs ra. Nem beszelnek rola sehol.
Aki meg gondolkozik rajta azt nem a lepontozas riasztja el, azt se nezi senki sem. Tobb jatekos kellene a stabil, skill alapu matchmakinghez, de nincs. -
oriic
HÁZIGAZDA
58 játékos steamen tegnap.
Live-Die-Respawn
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest