Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    Ha valaki tabon játszik és alacsony a pingje, szinte verhetetlen. Ugye itt akár 6 ujjas játékosokra is gondolok. Ez nem csalás.
    Az, hogy valaki jól vágja a respawn helyeket (vagy hogy mikor kell és mennyire hátrébb húzódni, hogy adott helyre respawnolja az enemyt!), meg úgy egyáltalán, mit szoktak csinálni a játékosok, egy adott rang felett simán elvárható. Elvárható az is, hogy nonstop figyelje a mapot, így jól tudja, hogy mikor fordul a respawn.
    Máris mondok egy példát: domination, a csapatod előre nyomult és a pálya egyik végéből kiszedtek mindenkit, akkor minek kell a félpályáról elindulni a ugyanabba a végébe a mapnak? Miért nem fordul meg, keres egy jó pontot, fedezék mögül 2-3-at simán tudna szedni. Egyszerűen nem tudom ezt felfogni. Az is érthetetlen, hogy legendary! szinten miért én vagyok az egyedüli fél éve, aki le tudja szedni az uav-ot, meg minden mást fentről? Várják, hogy az uav, counter uav, vtol csak úgy magától eltűnjön. Abszolút kiábrándító, hogy mecs kezdéskor 4en ülnek a ponton, hogy felszedjék, rám meg 4-en jönnek a B-re minden irányból. Miért kell monotov, vagy vakító B-re csuklóból, ha a csapatod két tagja épp felszedi? A camper bajnokok egy másik téma, túl sok iFerget, Heavent, meg Godzlyt néztek, majd meccs végén hoztak 3 fraget? Snd-n bele ugrik a darálóba 3 enemyre artic-al? A chat mire való? Bomb fel, írom Go B, persze, hogy négyen rusholnak A-ra. Csak úgy unalomból írjuk, hogy ide-oda menjünk. Mindenki a maga feje után, aztán úgy megy el a meccs, hogy siralom. Ha leszedtek valahonnan, csak kevesekben merül fel, hogy az enemy jól tudja, hogy visszamész oda, nyilván olyan pontot keres, hogy megint leszedjen.
    Olyan szépen szétesnek a meccsek már az első percben, hogy azt öröm nézni. Nem, nincsenek itt csalók, egyszerűen sokan nem látják át a meccs logikáját. 5 ezer meccs alatt mindenkitől vissza vonnám az M4-et is.

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák