- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #2646 üzenetére
Nyilván a full max beállításokhoz nem elég, de high-ra meg mediumra simán. Ultrára is elég lehet, 1-2 kompromisszummal (tehát mint írtam, nem full ultra, csak ultra
).De te most komolyan azt nézed, hogy a ghosts-hoz több mint 2 GB VRAM kell?
Pont ez a játék az, ami a kakukktojás, ami nem lehet összehasonlítási alap
Én a normális gépigény-látvány kombójú játékokról beszéltem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #2642 üzenetére
Én ezzel a jövővel úgy vagyok ( nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek ), hogy mindig a BF-ek diktálták az ajánlott gépigényt. Ha megnézed, 2011-2013-ig BF3-hoz hasonló gépigény volt a legnagyobb, és ez szerintem most sem lesz másképp 2 évig, hasonlóan volt a BC2 idején is, tehát szerintem elég lesz a 2GB VRAM. Szerintem. És remélem
Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy még most kell a gépbe egy nagyobb VGA, aztán 2 évig nem kell hozzányúlni -
Pityu.
nagyúr
Nekem folyton fekete képernyő el sem indul a játék elegem van már a resetelésből ez a játék egy fos nem ér annyit,már ki próbáltam mindent ram fixet is de nem indul el.
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #2637 üzenetére
BF4-ben 2XMSAA és Ultra Textura mellett minden High-on 45-60fps játszható szinten van. Látványra nekem a CoD Ghosts is az elmegy kategória, de a mesterségesen magas gépigény amit ránkerőltettnek nálam kiverte a biztositékot. Visszavettem a beállitásokból, hogy beleférjek a 2GB VRAM-ba.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
atidzsiforc #2639 üzenetére
Remélem a következő COD-nak, vagy az az utáninak VALÓBAN ÚJ grafikus motorja lesz, mert akkor esélyes, hogy megvegyem, de előrendelés biztos nem lesz -
Pityu.
nagyúr
Ezek szerint a játék megint egy összedobott átdolgozott konzol szar
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
#00137984 #2636 üzenetére
NA ez az ami vicc
Ez a játék megzabál 3Gb VRAM-ot? Ugyan már! BF4 alig eszik 2-2.5-öt ultrán
Komolyan vicc kategória
Tudom, mindig mindent a BF4-hez hasonlítok, de csak azért, mert az a nagy konkurens, és sokkal jobb a grafikája, és mégis kevesebb erőforrást igényel. Ez kéne, hogy legyen a helyzet a ghostsnál is.
-
MoRT2195
tag
Oké, valóban egyszerűbb lenne megoldani, hogy kölcsön kérsz a telepítés ideig 2gb ramot, de a fejlesztőktől egy még nagyobb köcsögség lenne, hogy a telepítőhöz kell 6gb ram.
Egyébként nekem is 4gb ramom van, de ott a ramfix, tökéletesen fut vele a játék. És igen, eredetim van.
-
tomic
addikt
Ha van valakinek gtx770-es kártyája,megosztaná milyen a multi része vele? Milyen beállításokat bír el vele. A 6970 nem az igazi hozzá.
-
kribe
őstag
7870-nel nálam jól játszható, igaz hogy egy tuningolt 2600k támogatja. A pálya betöltése után picit van egy érdekes jelenség, mielőtt bedobna a játékba látod a pályát pár másodpercig, mintha textúrákat töltene még vagy valami ilyesmi, utána minden ok. A másik gépen 670-essel nincs ilyen, és mivel a játék ott ssd-n van sokszor még a visszaszámlálás előtt betesz a játékba, aztán 60-ról nézhetem az órát amíg be nem ér még pár játékos.
SI: csak indításnál.
-
SI
tag
Sziasztok
Tudja valaki,hogy van még 6Gb-os ram korlát ? -
ferero
tag
úgy tünik nem úszom meg vga csere nélkül. 5870-el kegyetlenül sokat késik a játékmenet magasabb beállítások mellett. low-on meg szörnyű a grafika, mocsok infinity jól kitalálta
hd 7950 jó választás lenne szerintetek? -
Pityu.
nagyúr
Másnak is volt már fekete képernyő problémása?Mikor indítom a játékot feket képernyő bármit nyomok a gép nem reagál resetelni kell,ezelőtt a batman arkham originsel játszottam szint úgy ezt produkálta de ott pl a full screen miatt ha ablakba indúlt semmi gond nem volt,telepítettem a friss steamet és annál a probléma rejtéjes módon megoldódott és ment full screen ben.Tehát friss driverem van és steam nem tudom vajon ablakban elindulna e a játék bár csak full screenben kéne valami ötletetek van?
-
Dot
őstag
Hali!
Milyen opciót kellene lejjebb vennem a játékba, hogy kevesebb cpu-t használjon a game? (jelenleg minden a legmagasabb értéken van)
Néha megakad a játék, vagy ép az egér "ugrik" egyet. 2 monitorom van így látom, hogy ilyenkor felugrik 100% a cpu kihasználtság, ez okozza a jelenséget.
(azért durva, hogy egy i5 2500k 4,5GHz-en kevés neki) -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
atidzsiforc #2609 üzenetére
Van SSD, de a játék nem azon van, mert kicsi, 64GB-os csak.
-
törölt tag
Video Options-ban FHD-n látótávolság (be) kivételével minden alapon és FXAA élsimitás beállitva. A VGA sima 60-62fokos, de a 2GB VRAM majd telitődve van. Memóriából 4GB ezekkel a beállitásokkal és magasabb minőségi fokozaton 5-6GB-ot is elhasznál. A betöltések közben akadozik és már egy-két alkalommal kidobott az asztalra. A texturák közelről a BF4-hez képest életlenebbek, de ez nem jelent nekem nagy hátrányt. A gépet nem használja ki olyan mértékben, hogy a futtatási problémákra magyarázatott adjon. A hőfokok normális értékben és a leterheltség igaz magas, de stabilitási gondot nem okoz. A játék lett gáz... Ennek a javitásán kéne dolgozni, nem kizárni olyanokat akik éltek egy lehetőséggel. Az Aliens Colonial Marines megjelenése után kijőtt nem hivatalos DX10 és DX11 grafikai megjelenitést engedélyező update miatt nem volt tiltakozás, majd késöbb volt egy nagy méretű hivatalos javitás. A VGA magas memóriahasználatát az AMD és az Nvidia egy új driverben egy profilban megoldja.
-
noby
aktív tag
Ki lehet iratattni az fpst játék alatt mint a bo2nél?
-
Poén, hogy szűrők nélkül nincs meg a 60 fps... Azért annyira nem szar a gépem hozzá
-
kosadzki
csendes tag
válasz
atidzsiforc #2609 üzenetére
Utána meg hhd-ről csinálta ugyanazt..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Norbika88 #2606 üzenetére
Allithato cfg parancsokaert nem kaphatsz bant, nem veletlenul hagyjak oket szabadon szerintem.
(#2608) A_ScHuLcZ: gyenge hosttol kezdve process priorityn at egeszen a csillagok allasaig barmi okozhat akadozast ebben a jatekban. Amugy ssd-d van? Havernak csinalta ezt, amig at nem rakta a jatekot hdd-re.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
Norbika88
senior tag
válasz
atidzsiforc #2600 üzenetére
Az bő.Én csak a max pinget írtam át cfg be.De hát csak nem, bannolnak le.
-
Delta×
senior tag
Hogy állítom be (ha belehet) singleplayerbe hogy legyen felirat a cinematic közben és játék közben is ?
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2602 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi nem megy neki.
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2600 üzenetére
Tudtommal az már nem is működik, a tegnapi patchben letiltották. Ebből kifolyólag meg látszik, hogy harcolnak ellene szóval szerintem 100%. Egyébként a fovely is ugyanúgy a memóriába ír, szóval semmivel nem biztonságosabb mint egy FPS unlocker:
public frmMain()
{
fovAddr = IntPtr.Zero;
InitializeComponent();
}
something ... something
Process[] processesByName = Process.GetProcessesByName("iw6mp64_ship");
Blablabla...
WriteProcessMemory(handle, lpBaseAddress, BitConverter.GetBytes((float) this.tgtFov.Value), 4, out ptr7);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest