Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz xrace77 #4880 üzenetére

    Lassan már úgyis mindegy,és utálom is az ilyet,ennél csak a free hétvége a rosszabb,mert bevonz minden csalót...
    Nekem most fut a Master Prestige 10 fele,ez még kábé meglesz,de jövő hétvégétől itt az új rész.Megint nem sikerült kimaxolni :DDD Bár nem is értem azokat a kockákat.Én is sokat tolok bele hétvégénként,topban végzek mindig,most éppen lőttem egy kört top1-ként,csak felugrottam a péntek esti dínomdánom előtt...
    Bár nem is ad sokat.
    Csak abban bízom,hogy végre a BO3 elhozza azt,hogy kimaxolva egyszer is meglesz minden,és tényleg max plusz slotok,akármi felesleges dolog jön.Utálom ezt a "kötelező" szintezősdit.Legalább lenne megcsinálva úgy,hogy megyek,kimaxolok,de az xp gyűlik tovább,és majd eldöntöm,mikor váltok prestige-(eke)t,de az elért xp-m alapján.Utálom a rohadt reseteket(abból is azt,hogy törlődik az összes profil,ki a fene emlékszik 10féle fegyókombinációra utána?bukták a jól belakott slotok,lenne inkább meg,de tegyen egy x-et azokra,amik még nem használhatók,de külömben is 25 prestige reset után mi a fene ne lenne feloldva,ami ér AKÁRMIT is? :DDD),és hogy a challenge-eket nem lehet csinálni,mert minden nullázódik.AW-nál is csak a master prestige-ben,15prestige után jut az ember oda,hogy nem veszik el VÉGRE minden,bár ígyis bebukós pár félkész dolog.
    Milyen jó is volt a cod4...2 hét alatt megvolt átlagos lelkesedéssel a max,1 hónap alatt a kedvencekre a piros camo,utána tologattam a goldot,HA kedvem volt,de csak esztétika.De 2 hét után fullosan játszhatott az ember átlagban és kész,nem volt,hogy ez nincs meg,az nincs meg,meg most ez nem esik a rohadt ládából,mint most...
    Azt is b...ák meg.Jött 5 újféle fegyver.Én barom vettem Season passt.Erre mi van?5 féle Blunderblussom,az STG44,AK,stb-ből pedig nem hajlandó esni semmi se,4 fegyón ott a lakat... :W Közben a map kétharmada ezekkel szaladgál.

    Erre nincs valami trükk?Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy semmi nem esik...próbáltam mástól elszedni és ölni velük,próbáltam az adott osztállyal sokat lőni,avagy próbáltam elkerülni,még profilba se tenni,mert snipert is annyit dobott,mint a fene,miközben 3 killem volt összesen mindenféle sniper riflével,erre most mi van?Az egyszem Legendary rózsaszín fegyóm...egy SVO :DDD Még jó,hogy ironsighttal megtetszett aztán...shotival is az volt a tapasztalat,amit jól forgattam,hogy amíg lődöztem vele,nem kaptam...párezer killt összelőttem kommerszekkel.Aztán ahogy átálltam másra,kidobta szépen az Elite-eket...de most nem múkodik ez a trükk se.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák