Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maestr0

    tag

    válasz BandiHUN #4791 üzenetére

    Nem tudom, nem játszottam utóbbi 2 napban, majd lecsekkolom.
    Advanced dropok 20-30-40-50-nél. Aki maxolt annak annyi, kivéve ha van olyan hülye, hogy pénzt áldoz rá.
    Egyik ismerősöm például elsők között lett Grand Master Prestige, utána pár nappal jött PC-re az Advanced Drop, így ő egyet sem kapott.

    9/9 Elite ruhát kb. lehetetlen megszerezni. Nekem még a 2/1 sem megy,ugyanis még mindig nem kaptam Elite lézert.
    Már rég bevezettem volna egy alternatív lehetőséget az elite variantok megszerzésére, hogy ne csak a vakszerencse által juthass hozzá a kívánt fegyóhoz. Betennék egy durva challenge-t, mint például 10.000 kill lézerrel vagy 1000 headshot, aztán ha megvan, akkor választhatsz hogy melyik elite lézert szeretnéd.

    Glitchek javítása sztem fontosabb lenne, mint pl. még mindig sokszor nem látszik killcamben a wh uav, csalóznak is le azonnal. Vagy ha warbird van fenn, akkor nem lehet care package-et lehívni. Jó lenne ha végre a Blind Eye-om megvédene a Walker tankoktól. Vagy ha Solaron a vizes felületeken (B dom körül) is sebezne az NA45-öm. Vagy sokszor reloadolok, képernyőn látszik, ahogy végigmegy animáció, de nem ellenőrzöm, megindulok harcolni, aztán amikor jön szembe ellen és lőni kellene, akkor látom, hogy balegérklikkre semmi sem történik, üres a tár, halok is meg rögtön :D

Új hozzászólás Aktív témák