Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dave567 #3571 üzenetére

    A Battlefield V kapta is az ívet rendesen a fórumokon ezért, többek között tőlem is. :U Mai napig nem is vettem meg még, csak Origin Acess-szal játszottam. Attól, hogy az EA félkész állapotban erőltetette ki a játékot "live service" címszó alatt, attól még ne ez legyen az elfogadott. Ez mindegyik kiadóra vonatkozik, még a Rockstar sem lehet ez alól kivétel.
    Érdekes módon régebben ki tudták adni készen, optimalizáltan a játékokat, a Quake motor ill. módosított valtozatai pedig vajsima teljesítményt produkáltak.

    Én most egyébként a játék jelenlegi állapotára hivatkoztam. Egyébként simán leírom ide, hogy bőven jobb állapotban van a játék a technikai oldalát nézve, mint a Battlefield V megjelenéskor. Legalábbis én a bétában ezt tapasztaltam.
    Játékmenet szempontjából viszont elmarad a régi Codoktól és én ezt kritizáltam.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Új hozzászólás Aktív témák