Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz creedszl #27797 üzenetére

    Nincs nagy kedvem minden beállítást újra végigzongorázni, de úgy tűnik, nincs más megoldás, ez a killstreak az égnek sem akar megjavulni, és már nagyon bosszantó.
    A Battle pass egyébként halad, akkor is, amikor nem számol XP -t. Az XP számolási probléma is úgy tűnik, hogy látszólagos: két szint között nem látszódik felíródni semmi egy - egy meccs után, de a háttérben valahol számol, mert amikor szint váltásnyi XP gyűlik össze, akkor a level lép egyet, és a maradék XP -t megjeleníti az új szint után. Utána a következő szintig megint semmi (multiról írok, MW -t még nem sikerült kipróbálnom az új pályával)
    #27799Glaz-dozfhut: A megelőző szezonokban a szezon elkezdése után nem ugrott vissza.
    Itt is felment 55 -ig (prestige 2 fölé), utána viszont nem ment tovább, mint korábban, hanem visszacsapta 0 -ba (azóta 17 -et sikerült begyűjteni, vagyis most kellene 62 -nél tartani ezen a skálán, Ez sem sok, de csak multi, nincs benne pl Plunder, ami azért nagyon meg tudja dobni)

    Nem lesz túl kerek, ha 55 -nél ismét lenulláz...
    Anno az MW2 -ben még így működött, ahogy írod. Ha itt is visszatértek erre, az se gond, de akkor minek a státusz csík 20 -ig (és tovább)?

Új hozzászólás Aktív témák