Új hozzászólás Aktív témák

  • H14

    csendes tag

    megvettem az MW-t, megvettem a CW-t ( utóbbit akciósan, de még így is életem egyik legrosszabb biznisze lett, annyira nem ér egy forintot sem)! a Vanguardot majd ha 10k-ért hozzámvágják, esetleg ! kipróbáltam, és nagyon gagyi!

    szóval mondhatjuk, h bár Wz-t játszom, azért fizetősvendég vagyok!
    Xboxon az Mw2019 multival nem tudok játszani.... minden datapackot installednek jelöl, és hát ennyi... nem indul el! amit ugyebár pénzért megvettem! ahogy olvasom, ha elindulna is , olyan játékélményt adna, h talán jobb is, h nem indul el! a CW simán fut, tegnap is, tolhattam a Nuketownt, mert az naggggyon jó!

    a rebirth este hattól elérhető, kabaré! lagg, hangban is, bug mindenhol, és az 1944es szuper alappisztoly 15 méterre hatásosabb, mint bármelyik smg-s régi loadoutom.... szándékosan se lehetett volna ezt az egészet jobban elcseszni!
    jelenleg COD-dal kapcsolatban csak káromkodni is übernegatívat tudnék írni! az új map másodrendű polgárként számomra nem elérhető! a megvett mw multival nem tudok játszani ( shipment shoothouse kikapcsol, szeretem, bármilyen loadouttal)! a rebirth szigete élvezhetetlen, és játszhatatlan ( játék közben kapcsoljam be a kontrolleremet, v váltsak egérre fagyás minden második alkalommal... értitek!) !
    a CW az meg alapba egy mondatot sem ér!! de legalább az egyetlen, ami ténylegesen működik, és úgy fut, ahogy kell! igaz, h nem vagyok már hatéves, h értékeljem azt, amit nyújt, dede legalább működik :C

Új hozzászólás Aktív témák