Új hozzászólás Aktív témák

  • shifty!

    senior tag

    válasz Jack Oneill #24999 üzenetére

    Battle.net-ben a játékot kiválasztod a bal oldali játéklistában, majd a főablakon a fogaskerék ikonra katt, aztána beállításokba kell bemenni. A játék opciói között van egy command line arguments vagy hasonló nevű checkbox, amivel paraméterezni tudod a játék indítását, ide be kell írni, hogy -D3D11.

    Hogy DX11-ben vagy 12-ben indul-e el ettől, vagy csak kompatibilitást javítasz magam sem tudom, de a legtöbb optimalizálásról szóló videó ajánlja, hogy ha problémákat tapasztalsz a grafikával kapcsolatban, ezt próbáld meg.

    @#24977 nyul105: A játékon belüli V-Sync-re gondoltam, ezt viszont nem próbáltam még, amit említesz, ha este gépnél leszek ránézek erre a beállításra, bár most elégedett vagyok azzal ahogy játék fut. :R

    @#25015Roland861010: Ez tök király, annyi észrevétel hogy a fórumban a legtöbb fps-sel kapcsolatos complain a WZ miatt érkezik, MW Multiban jóval jobb a helyzet, és a jó beállításokkal, mint nálad is, hozhatóak az egyébként elvárt fps számok. A probléma az, hogy ahogy írták feljebb, az utóbbi pár hónap "játékfejlesztése" okán WZ-ban jócskán visszaesett az fps szám akár high-end gépeken is.

    [ Szerkesztve ]

    "Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

Új hozzászólás Aktív témák