Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz Corpuscle #1876 üzenetére

    Így van, bekerült az összefoglalóba is, de kimásolom nektek, íme:

    VII. A megújult rank rendszer működése (Enlisted/Officer Ranks)

    A minap hivatalos információ érkezett az Activision háza tájáról, miszerint egy teljesen új fejlődési rendszer debütál a Call of Duty: Modern Warfare -ben. Hosszú-hosszú évek során megszokhattuk a "prestige system" jelenlétét, főleg a korábbi részek multiplayer módjában. Ez a gyakorlatban a következőképp működött: a játékos a legalacsonyabb szinttől tornászta fel magát tapasztalati (XP/EXP) pontok gyűjtésével az aktuális legmagasabb szintig, majd döntés elé állította a játék: maradhatott a legmagasabb elért szinten, melyen állva minden feloldható fegyvert, és egyéb kiegészítőt megszerezve játszhatott tovább, vagy vállalhatta, hogy elkezdi újra ezt a fejlődési ciklust, mindent újra feloldva, cserébe bónuszként a játék egy újabb fegyver loadout slottal, vagy örökös feloldást ajánló tokennel jutalmazta a játékost, természetesen az adott résztől függően.
    Ez viszont idén először megszűnik, a prestige system, mint olyan, nincs többé a játékban.

    Az új rendszert a mai nap részletesen bemutatta az Activision Blog. Kétfajta rank rendszer alkot egy kerek egészet a játékban, ezeket a következőképp hívják: Enlisted illetve Officer Ranks.

    55 Enlisted szint lesz a játékban, minden egyes szint felold egy újabb jutalmat. A játékos értelemszerűen Private (Level 1) szinten kezd. Ekkor 3 alapértelmezett loadout, és limitált számú Killstreak és Field Upgrade áll rendelkezésére. Elérve a Private IV (Level 4) szintet a játékos már személyre szabhatja fegyverarzenálját. Ezt követően a játékos további tapasztalati pontokat gyűjt:

    // Multiplayer meccseket illetve Special Ops küldetéseket játszva (Operations & Missions)
    // Daily Challenge-ek teljesítésével
    // Challenge Missions-k teljesítésével
    // Camo Challenge-k teljesítésével
    // Az Officier Ranks feloldásával további Officer Rank Challenge-k teljesítével

    Amint a játékos eléri a Command Sergeant Major V (Rank 55) szintet, ezt a fejlődési ciklust befejezi, és nem fejlődik tovább, valamint nem prestige-el.

    Helyette inkább a játék megnyitja számára az Officer Ranks fejlődési rendszert. Az Officer Ranks rendszer a következő módon néz ki: a játékos az 55. Enlisted szint után automatikusan megkezdi a Officer Ranks lépcsőin való fejlődést. Ez további 100 szintet jelent, de nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek SZEZONÁLISAK, avagy ha az adott szezon befejeződik, akkor a folyamat újraindul, nullázódik, avagy újra Officer Ranks 1-es szintre kerül.

    Az Officer Ranks rendszer minden különböző szinten egyedi jutalmakat kínál a játékosoknak, beleértve kozmetikai eszköznek betudható fegyver variánsokat is. Amint a játékos megkezdi fejlődését ebben a rendszerben, rögtön 1-es szinten kap egy kozmetikai "Weapon Blueprint"-et.

    // A játékos ebben a rendszerben is tapasztalati pontok (XP/EXP) segítségével fejlődik
    // A játékos minden szintlépésnél felold egy speciális "Officer Challange"-t, melyek az a sima Daily Challenge-khez hasonlóan ugyanúgy XP -t adnak, illetve egy ún. különleges "Seasonal Ribbon"-t
    // 10 ilyen ribbon összegyűjtésével a játékos kap egy különleges "Season Emblem"-et, melyet további 10 ribbon összegyűjtésével fejlődik. 100 ribbon összegyűjtésével a játékos felold egy animált emblémát, mely az adott szezon legmagasabb eredménye elérésének bizonyítékául szolgál.
    // Elérve a maximum szintet, a játékos további kozmetikai fegyver tervrajzra számíthat jutalmul
    // Mindez már a játék indulásakor elérhető lesz

    A fegyvereknek a Beta teszt során látottak alapján külön szintjeik vannak, ezeket úgy tudja fejleszteni a játékos, hogy használja azt, és megöli az ellenfeleket vele. Fegyverenként átlag 50 elérhető kiegészítő illetve több mint 100 elérhető festésért dolgozhatunk, így jutalomban nem lesz hiány.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák