Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Nem tudom, hogy bug vagy feature, de jelzem.

    Prémium előfizetésem volt, de lejárt az egy évem. Persze nem tartottam számon a dolgot, az tűnt csak fel, hogy nagy örömömre hirtelen megjelent a fórum tetején a 4 kis ajánló dobozka a lapcsalád különböző oldalainak friss cikkeivel. Ez egy olyan feature, amiért évek óta sírok és amit nagyon régen hiányolok, mert én a logout fórumot használom kezdőoldalként és a többi portált nem igazán látogatom, így sok mindenről lemaradok. Míg ha ott vannak felül a friss hírek, akkor akarva akaratlanul is átkattintok, ha érdekes egy cím.

    Szóval megjelent ez a kis ajánló szekció és ujjongtam a gép előtt, hogy "juhé". Aztán valahogy észrevettem, hogy lejárt a prémium tagságom, nosza megújítottam azt is. Amint ez végbement és visszaléptem a logoutra rögtön el is tűnt az ajánló felülről :( Gondoltam valami prémium beállítás lehet. Kapcsolgattam mindent ki-be (reklámok és társai), de semmi se hozta vissza.

    És igen, használok ublockot, de tiltva van a lapcsalád oldalain már jó ideje, így ez se lehet a gond, így arra jutottam, hogy valószínűleg a prémium előfizetéshez lehet köze, mert amint lejárt megjelent és amint megújítottam eltűnt az a szekció

    Én nagyon szeretném azt visszavarázsolni oda, mert számomra nagyon hasznos kis extra.

    Van erre lehetőség? Vagy én nem látom a fától az erdőt?

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák