Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az RDR ugye most jelenik meg először PC-re, az kicsit más móka. A DRDR-be meg valószínűleg sokkal több munka ment bele, mint a BSSotTRF-be.
Ettől függetlenül ezeket az árakat is sokallom, de ez két mainstream játék, ahol eleve mások a "standard" árak - a Broken Sword továbbra is egy erősen niche műfaj példánya, olyan piacon, ahol vadiúj, esetenként kiemelkedő minőségű játékok mennek 20-30 EUR között."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez egy boltban kapható termék, akkor nyilván nagyon örülök ennek az újrakovácsolásnak - a Broken Sword remek játék, és amikor a DC-vel játszottam a 10-es évek közepe táján, akkor pozitív meglepetés volt, hogy milyen jól öregedett, majdnem 20 éves kora ellenére markánsan jobb élmény volt, mint pl. az abban az időszakban fénykorukat élő Daedalic-játékok (amiket amúgy szintén kedvelek). Ehhez hozzátéve egy vizuális modernizálást, azt gondolom, hogy ez a verzió nem csak a kalandjátékok kedvelőinek ajánlható bátran, de azoknak is, akik újak a műfajban.
Viszont a 30 EUR árcédula... hát azért az elég érdekes. A DC verzió 5 EUR áron kapható akció nélkül, és évente többször is vannak rá kedvezmények, tehát praktikusan bagóért beszerezhető. Így a felújított grafikáért (ami deklaráltan csak részben történt kézzel) és a lightos QoL update-ért elkérni +25-28 EUR-t szerintem nagyon meredek. Persze idővel a piac majd beárazza, de én a magam részéről 15 EUR felett bottal sem piszkálnám meg.
Amúgy ha már ennyire újraéli a cég a régi katalógust, akkor nem akarják a 3. részt gatyába rázni?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- További aktív témák...