Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Köszi a tesztet !
Megérdemelte a game, igazi klasszikus és hiánypótló, remek darab !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez egy boltban kapható termék, akkor nyilván nagyon örülök ennek az újrakovácsolásnak - a Broken Sword remek játék, és amikor a DC-vel játszottam a 10-es évek közepe táján, akkor pozitív meglepetés volt, hogy milyen jól öregedett, majdnem 20 éves kora ellenére markánsan jobb élmény volt, mint pl. az abban az időszakban fénykorukat élő Daedalic-játékok (amiket amúgy szintén kedvelek). Ehhez hozzátéve egy vizuális modernizálást, azt gondolom, hogy ez a verzió nem csak a kalandjátékok kedvelőinek ajánlható bátran, de azoknak is, akik újak a műfajban.
Viszont a 30 EUR árcédula... hát azért az elég érdekes. A DC verzió 5 EUR áron kapható akció nélkül, és évente többször is vannak rá kedvezmények, tehát praktikusan bagóért beszerezhető. Így a felújított grafikáért (ami deklaráltan csak részben történt kézzel) és a lightos QoL update-ért elkérni +25-28 EUR-t szerintem nagyon meredek. Persze idővel a piac majd beárazza, de én a magam részéről 15 EUR felett bottal sem piszkálnám meg.
Amúgy ha már ennyire újraéli a cég a régi katalógust, akkor nem akarják a 3. részt gatyába rázni?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
Az RDR ugye most jelenik meg először PC-re, az kicsit más móka. A DRDR-be meg valószínűleg sokkal több munka ment bele, mint a BSSotTRF-be.
Ettől függetlenül ezeket az árakat is sokallom, de ez két mainstream játék, ahol eleve mások a "standard" árak - a Broken Sword továbbra is egy erősen niche műfaj példánya, olyan piacon, ahol vadiúj, esetenként kiemelkedő minőségű játékok mennek 20-30 EUR között."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
AnonymusX
senior tag
Imádom az eredetit, mióta először játszottam vele. A Director's Cut változatához viszont nem nyúltam, pedig az is megvan, nekem nem tetszettek annak változtatásai.
Örülök, hogy ez a verzió hű maradt az eredetihez, bár bevallom nekem az eredeti rajzok valahogy térhatásúbbnak, természetesebbnek tűnnek, mint a felújítottak.
-
Silenzio
addikt
Ez is igaz - mármint a niche műfaj és a kompetencia árai. Azt azonban kétlem, hogy a DR-ba több energiát fektettek, ha így lett volna, kigyomlálják a játékmenet avítt baromságait. De sajnos nem tették, ezért én is várok a vásárlással. Ez viszont felkeltette az érdeklődésem, anno szerettem.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Formula-1
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest