Új hozzászólás Aktív témák

  • MarkusDevil

    csendes tag

    válasz htc07 #8000 üzenetére

    Egy terméket előállítani (megtermelni), mindig sokkal olcsóbb lesz mint azt készen megvenni. Ezt sok ezer éve jól működő gazdasági modellek bizonyítják. Adott mennyiségben venni, vagy ugyanannyi befektetéssel korlátlan mennyiségben gyártani?

    Az utóbbi mindig jobb befektetés annak aki ezzel akar foglalkozni, mert nem függ az árfolyamtól, és a termelés folyamatos, még ha nem is nagy mértékű. Nem mindegy, hogy 35 Euróért
    X mennyiségű BTC van, vagy folyamatosan növekvő mennyiségű BTC lesz.

    Azt kijelenteni, hogy a 2 módszer közül bármelyikkel anyagi hasznot lehet produkálni eléggé veszelyes, mivel nem ismert egy olyan számítási képlet sem ami ezt egyértelműen bizonyítaná.

    Nem mondom azt , hogy a pénzrendszer hibátlan, vagy jól működik, de jobban átlátható, kiszámíthatóbb, stabilabb mint bármi olyan fizetési rendszer ami csak bonyolult feltétezésekre alapuló képletekkel is épp hogy csak megtippelhető.... Ha az egyik fél nyer az üzleten akkor ezt azt jelenti, hogy a másik fél ugyanannyit veszít rajta.

    Viszont BTC-vel sokan csak azért foglalkoznak mert pénzbeli hasznot várnak (mármint anélkül, hogy dolgoznának), ami eleve megkérdőjelezi ennek a BTC rendszernek a létjogosultságát, ennyi erővel valutázni is jobb, bankszámlámról-bankszámlámra utalással. Nem biztos, hogy hasznom lesz, de nincsenek feltételes nehezen megtippelhető kockázatok, és biztonságban marad az amiért keményen megdolgoztam például az elmúlt sok években.

    "Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."

Új hozzászólás Aktív témák