Új hozzászólás Aktív témák

  • ZollR

    tag

    válasz ignorant #6019 üzenetére

    Vááá köszönöm a Japán zászlót, nagyon szeretem a japánokat! :D

    Nem tudom... én túl beszari voltam, h SR-t kipróbáljam, de a baráti körömben volt aki rendelt. Az eladó nyugat Európából tevékenykedett, nem pedig valami harmadik világbeli országból. Hadd mondjam el, 2 hét alatt adta fel a csomagot, a CS egyszerűen pocsék volt. Kezdem néha úgy érezni, hogy az emberiség megérett a kihalásra, mert a "nyeu-i úriemberek" sem annyira úriemberek egy regulálatlan piacon.

    Bevallom azért nem vagyok olyan "szabadelvű" mint te, - kicsit Petőfihez tudnálak hasonlítani az írásaid hangneme alapján - mert úgy gondolom, hogy minden olyan dolog amit nem kötnek szabályok azonnali kontrollálatlan káoszba rohan. Lehet azért mert az emberi gyarlóság a tetőfokára hágott a 21. században, vagy azért mert elfelejtettünk "szabadon" élni, és kellenek a konvenciók amik utat mutatnak (nem utolsó sorban visszafogják a csőcseléket).

    [ Szerkesztve ]

    Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--

Új hozzászólás Aktív témák