Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz #81556480 #43735 üzenetére

    Pflol..! :DD

    "Ha megenged a topic egy általános kérdést/véleményt:

    Mindenki építgeti meg tunningolja a PC-jét, és állandóan benchmarkol, közben meg szar játékokkal játszik. Akkor most csak benchmarkra építitek vagy ez a hobbi vagy mi ?"

    Általános véleménynek tituláltad azt, hogy mindenki benchmarkol, ami netto hülyeség.
    Aztán ottvan az is, hogy szar játékokkal játszunk. Na ezen a ponton megvakartam a kopasz fejemet.., te játszol szar játékokkal? :DDD
    Nem? Más miért tenné? Esetleg a PC-s játékokat tituláltad szarnak, esetleg ez is egy "általános vélemény" ? :D

    Ezért gondoltam azt, hogy leírom neked, nálam a szar onnan indul, hogy még 1percet nem játszottam valamivel, de elsőre elindítva a faék menürendszer és a gyér konfigurálhatóság fogad.
    Az elmúlt 10év tapasztala az, hogy már menü alapján is igen magas százalékban igazolódik mivel foglalkoztak keveset portolásnál, minek lesz konzolhulladék a játékmenete/kezelhetősége.
    Tömören összefoglalva egy normális PC-s játékhoz képest/után, mi várható egy minden szempontból butított sz@rnak.

    A konzol/kontroller egy dologra jó, autoversenyhez, továbbá minden másra azoknak akiket nem zavar a TV/jobb kijelző közti diffi, az alacsony fps és egy jóval alacsonyabb kategória összhatása.
    Dolgavégeztélvel hazamegy az ember, bekapcsolja a konzolt, kézbeveszi a kontrollert, hanyatvágja magát a kanapén és mehet az instant játék.

    Ennek is megvan a maga előnye/varázsa, ugyanakkor semmivel sem különb annál mintha az ember bevágja a sütőbe a mirelit pizzát ami 10perc alatt elkészül, szemben egy normális pizzával.

    No offense, tudom kicsit nyerse sikerült az első válaszom, csak kísértetiesen azt a figurát/karaktert hoztad a megfogalmazásoddal, amit előszerettel használsz a GTA V topicban is.
    Ott még mulattató is a maga bájában, amikor pár konzolpajtival megindul a "hancúr".

    Nem vagyunk egyformák, ezért is nem kóstolgattalak még ott soha amikor épp kifigurázod a GTA V-re váró PC-seket. Neked PC után is kielégítő a konzol, ráadásul ahogy észreveszem nem is nagyon hiányzik a PC nyűgje így utólag. Ez tök jó, tényleg, valamilyen szinten szerencsés vagy, de nekem speciel akkor sem kéne konzol ha utánam dobnák, nemhogy egyetlen játék miatt vegyek.., pfejj. :N

    Aztán ha teljesen félreérteném a dolgot, hát mea culpa..! :R

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák