Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz gabipaci #2870 üzenetére

    Ranked szervereken nyomulok (nem is vágyom el, nomeg többnyire az is tetszik, hogy lehet rangot ugrani), mert még mielőtt meglett volna a bf2, olvasgattam a gameről, és nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal (nagyjából).
    Konkrétan a pontozással kapcs az érdekelne, hogy ha játék közben lenyomom a tabot, láthatom a nevem mellett 4-5 adatot tartal mazó statisztikát (hányszor haltam meg, pingem, hány embert öltem ilyesmi), és ebből mellik adódik hozzá a global score-omhoz? Én az elsőre tippelek, mert ott ált. 45-50 pontom szokott lenni (mellette meg ugye a halálozás meg hasonló)..

    A szerverkeresőben természetesen jelölöm, hogy ranked legyen a szerver, nomeg a punkb-t. A többit is, beixelem ami fontos, mert ugye jelszavas, meg üres, meg botos pályák nem érdekelnek..

    A TS-t meg majd megpróbálom beüzemelni, csak a gépem nem kedveli a mikrofont (amint bedugom minden kifagy.. lehet hogy nem nekem kellett volna összedugnom az alaplapi cuccokat? :) )

    ''csana'' néven vagyok a harcmezőn, és valóban ennyi pontom van (509).. Igaz 2 hete van meg a game.. majdcsak belejövök.. A BFHQ--BF2s.com közötti kommunikáció késhetett nálam akkor.. csak meglepődtem, hogy mindenhol más szerepelt.. Akkor majd azt sassolom ezentúl amit a BFHQ jóváír.. Na ezt az USA-s dolgot megnézem, mert egyenlőre folyékonyan megy a magyar, és nem kacsingatok olyan messzire..

    ThX az okkítást, remélem nem teszek fel hüle kérdéseket (amikből lehet lesz még pár), csak még naon kezdő vagyok, és ki kell kupálódnom a próktól.. :R

    További szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák