-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #40871 üzenetére
Hi! Bocsi, most egy ideig nem olvastam a fórumot, azért nem válaszoltam. Nem esett le, hogy Te vagy az, peddig látszik a kijelolesbol. Nem akartam szemelyeskedni és vadaskodni sem. Azt hittem te is a sok csalóra panaszkodsz.
Továbbra sem akarok személyeskedni, félre ne értse senki, de nekem olyan hihetetlen egy ilyen eredmény, még akár járművel is... Lehet hogy túl sok évtizede multizok és túl sokmindnet láttam.
Pl volt egy kollégám, nagy BF fan volt, nagyon ügyesen játszott és mindig ilyen 40/2 meg hasonló eredményeket hozott éveken át. Egyszer mondtam neki, hogy vazze hogy a csába csináltál 62/8 at, én meg 25/18 at. Azt mondta, jó napja volt és mindig elé szaladtak meg hasonlók. Aztán kiderült hogy...Éjszakás műszak után rairtam originben, hogy tolunk egy meccset? Az egyik gyereke ült a gépnél, aki azt valaszolta, hogy persze, de előbb kikapcsolom apunak ezt a célzó programját.
Nem mondtam neki és nem tudom tudja-e hogy lebukott, néha most is játszok vele, de már meg se lepődök egy 46/16 eredményen, amikor olyan erős az ellenség hogy nekem, 30 évnyi multi után is csak 26/28 jön össze.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest