- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #30363 üzenetére
Gigát digi, de levetettem 500-ra, mert nem használtam ki.
Tegnap este meg BF1.exe hibával leállt a game, pedig tök jól adta Brasilov-on medic-kel. Ilyenkor ez a kör kuka?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Snooker
senior tag
válasz anubis6 #30233 üzenetére
Nem is kell BF-nek lennie, ez egy más stílusú játék. Még ha nem is lenne hasonlítva hozzá, akkor is egy kalap szar jelen állapotban az egész.
Steam-en 17136 értékelése van eddig, ebből 27% pozitív? Ez mit jelent? Nem 1 csillagos?
Amúgy meg mi szar már, hogy az LMG-vel amikor zoomolna az ember olyan hihetetlen lassan történik az egész, hogy simán lepukkantanak azt még rá se zoomoltál az ellenre...
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz anubis6 #30171 üzenetére
Köszi a tippet, ha elalszik a család, akkor megpróbálom!
A monitorom 60Hz-es FHD, de a game csak 59.94Hz-re akarja belőni. Ezt nem lehet user cfg-ben megmókolni?
Emlékeim szerint 60Hz-es beállításnál 60 FPS limitnél vajsima volt a játék."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #30179 üzenetére
Gsync van! Meg 144hz is. G-syncnek nem kell stabil 144 fps, sőt 140 fps felett már nem teljesen ok és 144 felett meg bedadog az egész. Tehát Gsync-kel az fps-t korlátozni kell mindenképpen.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #30173 üzenetére
Ez a sor NEM igaz, h a monitoros gsync-es:
"gametime.maxvariablefps 120 (monitor frissítése fölé érdemes lőni)"Ha 144-es, akkor 120-ra kell lőni be az fps és nem lesz shuttering, stb...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz anubis6 #30034 üzenetére
Szembe hasaltam le vele és úgy lőtt ki, látott hogy odafutottam be és vágtam magamat hasra és lött rám, és mikkor már hasaltam akkor jött a halál fázis késéssel
De van hogy befutok a fal mögé én már látom bent vagyok és puk meghaltam
Ez van ,de nem szeretem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gery9112
őstag
válasz anubis6 #29857 üzenetére
Ha valaki már tudja tolni az új frissítéssel és szeretné megosztani a véleményét, ne habozzon és írja le.
Sajna csak este leszek gépközelben és addig is érdekelne.Más: Tegnap sikerült a HE tripwire bomb kill. Akinek nehézkesen megy és egyedül szeretné megoldani annak tudom tanácsolni Tsaritsyn a B-nél, épületen belül van egy rámpa, az egyetlen út a felső részhez. A rámpára érdemes lerakni a bombát. 10-ből 9-szer az ellen nem fog arra figyelni hanem a felső részt nézi, hogy van-e ellen, illetve sanszos, hogy nem 100%-os hp-val jut oda ezért 99%, hogy a HE bomb végez vele.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #29451 üzenetére
Kipróbáltam sok mindent! Nem sikerült túlságosan javítani rajta így hagytam az eredetit.
Viszont az alap mapok nem lett rosszabbak, ez jó.
Ami bevált:
- 120-125% rescale
- FXAA, vagy off
de így meg nem annyira szép, túl szemcsés, így maradtam az eredeti felállásnál...majd 4k-ban!Joker megpihent kicsit!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #29407 üzenetére
Köszi! Én sweetfx-et használom, de ez a reshade-ben van benne...Mafia3-ra raktam össze egy ilyen reshade-s cuccot. Neked vannak konkrét beállításaid?
Nekem csak a TSAR mapon megjelenő blur-ral van bajom! Amit összeraktam elég minimalista, clear, nem performancia igényes beállítás-sereg (talán csak a lumashapren van benne átállítva, semmi más). Joker már előszeretetettel használja!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #29399 üzenetére
Ezeket, hogyan kell apply-olni sweetfx/reshade-del? (mást én sem merek használni )
(#29401) prokxy
Ok, ha elég sokan lennénk, akkor benne vagyok, mert gondolom úgy nem jönne ki túl sokra![ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz anubis6 #28703 üzenetére
nem értem hogy az fckn-el mi volt a gond? bárminek a rövidítése lehet. a pussy meg ilovecock nevű genyokat miert nen törlik? meg a faszos logókat? tele van a játék buzikkal
vigyazz a neveddel, az an célzás lehet az analra a bis meg hogy nem csak a nőket szereted az igazi neved anubis69 végre összeállt a kép. megy is a report
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #28618 üzenetére
Van update infó: volt egy sikeres 2órás köröm 64-es CQ-m (kiléptem és nem crash volt). Lupkow pass, korábban a record 45 perc volt, de inkább 15 perc. Nem sokára fogok írni egy komolyabb összefoglalót, hátha másnak is hasonló problémája van/volt.
Megj.: nem NV driver és nem directx issue volt, úgy néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
Gery9112
őstag
válasz anubis6 #27808 üzenetére
1, Más is írt már ilyen ügyben, hogy a fórumtársak "segítségét kérje.
2, Nem csináltam felvételt való igaz de ha egy másodpercre is vetted a fáradtságot, hogy megnézd a srác milyen stattal rendelkezik, illetve hányan reportolták már akkor láthatnád, hogy valami nem kerek.
3, A hangnemeden meg csiszolj kérlek[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
LeRoy18
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz anubis6 #26868 üzenetére
pingem rendben van(45-50között), kis ikonok se jeleznek semmi hibát , max néha kicsi fps
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
válasz anubis6 #26630 üzenetére
user.cfg megy, azt ellenőriztem mikor beállítottam, nem megy feljebb az fps a megadottnál.
Megnéztem feladatkezelőt, kb 20-25 svchost.exe van megnyitva...„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #26610 üzenetére
MSI AB-rel mérem. FPS-t, CPU usage-ot, GPU usageot, és a memóriákat (RAM, VRAM). Igen, szerintem minimálisan, de fps drop-ok vannak, de single-ben is. Ha újraindítom a game-t és játszok vele egy ideig, akkor nincs gond. (lehet csak véletlen egybeesés). Azt vettem észre, hogy a gpu usage esik le, láttam 70-75% körüli értéket is. Normál esetben nem esett 90 alá, de inkább 95-98% alá.
Legárulkodóbb, hogy single-ben is van. Tehát semmi köze a hálózathoz, szerverekhez, netkódhoz, stb.Battlefield 1's Russian DLC to Feature Battles With Ottoman Empire?
4 map név: Albion, Galicia, Lupkow Pass, and Brusilov Keep.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #26253 üzenetére
Nem-nem, annyira nem vagyok szőrös: landshippel
A póló miatt bocsi!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #26177 üzenetére
Az 1-gyel nem (próbáltam a napokban), de a 2-ben 100x több már most az alfában a tartalom, mint a BF1-ben és néztem videókat, eléggé bejön, szóval esélyes, h megveszem.
Persze a BF1 nincs kizárva mellette, de egyelőre ebben lószar nincs, nemhogy tartalom. 110 után dögunalom, ma azért leszek egy régi ismerőssel pár karikára!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
LeRoy18
aktív tag
válasz anubis6 #26018 üzenetére
vérpistike, szokjunk már le erről a kifejezésről, kikérem magamnak
én is az vagyok, vagy csak simán reszket a kezem az egér/billentyu kombón, a korral jár
nem láttál még idős embert, esetleg közeli rokont, együtt kajáltok, és remeg a kezében az evőeszköz, nem tehet róla szegény[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz anubis6 #26018 üzenetére
Nem értem, hogy pontosan mire célzol?
Mint írtam, a leglúzerebbek is tudnak PC-n játszani...de konzolon? Na oda az IQfighterek már nem jönnek "annyira", hiszen ott a free .bat kiterjesztés PC-re, ami minde nullából igaz PRo-t farag....Azt majd el is felejtettem, hogy konzolon vagy 3x annyi játékos van, még sincsenek vérpistikék, akiknek 400/5 a kör vége...
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25785 üzenetére
nekem i5 van. Csak kértem itt a fórumon lessék meg milyen i7 el a gtx 1080 ti.
Nem húzom mert nem hoz semmit, azért a 2-5 fps ért nem nyulok bele. Ugyis CPU limites leszek ezen a felbontáson. 1440p vagy 4k hoz kéne ez a videó kártya ugye..dehát, igazándiból a Oculus Rift miatt lett újjítva a gép. De már bánom nem az i7 vettem. mind1 ez marad egy darabig.tudjátok mit sajnálok nagyon, azt hogy nincs egy jó Magyar szerver. Ahova ha felmegyek inkább csak magyarok lennének. De hiányzik a magyar szidás
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25780 üzenetére
persze inkább jól fusson.
stabil 90 nem lesz be fog esni, a proci miatt, még ilyen beállítás mellett is volt hogy beesett 1-2 szer 40 alá is. Szóval..
most olyan 60 fölött vagyok többnyire ezzel jó a kép, és 180% a scale...(repülés miatt jó az ha ki van tolva)olyan 60-80 fps az átlag inkább 70...ez így zsir. És most kikapcsoltam a max fps-t és jó a kép is, nem ilyen "szaggatós"...f*a
kezdej rákapni az ilyen nem repcsis pályákra is, egész jó. Közelharcos
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25768 üzenetére
figy nekem minden ultrán, scale f*m is 200% (a másik 100% on) on és így 1920x1200 felbontáson I5 6600K (alap) és GTX 1080 Ti MSI vel 64 es pályán van hogy beesik 48 ra is az fps és elég sokszor leesik 55 körülre is..de érezhetően a proci miatt szerintem.
Elég karcsu ahhoz képest hogy youtun 4K ban látok ilyen értékeket. Valszeg kevés a proci neki...
A kép úgy törik hogy nem folyamatos...mármint mostmár az 61 fixre lőve, de ha kiszedem akkor olyan darabos..hiába ugrik fel az fps pl 100 ra.
Viszont így, nekem hogy is mondjam amikor forgatom a fejem vizszintesen eltolódnak a képek...ha pl bekapcsolom a Vsync akkor jó, egyben marad...de akkor meg megint olyan lassúnak érzem. Pedig ugye 60 FPS.25775 Zso Ro:
Nem viccelek, most az mind1 hogy mennyire szalad fel az fps.. de hogy beesik nekem 47 re is, meg elég sokszor 48-55 re ...ezt komolyan mondtam. Nyilván a proci
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz anubis6 #25211 üzenetére
Sziasztok!
Megcsináltam, ezt a 60fps +1 configot,de így keresztbe csikoz/törik a kép. 200 fps limitnél nincsen képtörés, ez mitől lehet?
Másik,hogy a consoleba irtam a parancsokat, a user.cfg-t hiába csináltam nem aktiválodott semmi.Más: Vicc,hogy sokkal roszabbul fut a játék, lassan fele annyi lesz az fps, és ezt minden bf nél eljátszották, állítom direkt azért,hogy hogy a követnező bf nél már alap legyen a 1080/i7 kombo....
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25263 üzenetére
Köszönöm az infot.
Hát. akkor egyértemű hogy CPU limitem lehet. Kevés a proci, meg úgy tudom a BF1 tipikus az a játék ahol nagyon is számít a "szál" a proci milyensége.
Igazándiból hiába veszem le 150% ugyan olyan sebbesség érzetem van most fix 61 fps -re állítva. Azt kikapcsolva meg 80-90 fps -el is szaggatós a kép. Most a game fps-e szerint fixen áll 61-60 fps-en. Néha megroggyan 56 ra, de nem észrevehető. Viszont nagyon szépen egyben van a folyamatosság így nekem. De én csak 1920x1200 ban játszok.Nekem a proci mondhatni folyon 99% megy. Ahogy néztem.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25221 üzenetére
namost nekem i5 6600K van, 4,2 vel.
És GTX 1080 Ti...
nagyon olyan érzésem van hogy CPU limittel szenvedek.
Ugyanis 1900 x 1200 minden maxon scarling is 200% meg a másik is 100% és így kapok olyan 70-57 FPS.t multiban nagy pályán. De átlag 60-65 FPS.
Vagy ez ennyi?már arra akartam kilukadni hogy dolgozzon inkább előre a GPU nem?
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
válasz anubis6 #25192 üzenetére
Semmin nem változtattam a gépem, eddig ment normálisan, egyszer kétszer kidobott de ennyi.
Most meg be sem akar lépni. A legujabb nvidia drivert nem teszem fel, mert nekem azzal a 1080 ti-m nem jól hozza a texturákat. Egy játékban sem jó. Mindenütt olyan mintha low-on lennék.Hibakódot nem dobott fel
"A program helyes működése hiba miatt megszakadt., A winfos értesíteni fog ha megtalálta a hibát"..valami efélét kapok hiba kód nélkül. Na arra én várhatok hogy értesítsen
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz anubis6 #25113 üzenetére
meg hát ugye akinek 5ös k/dje van gyalogosként, nekem már az is eleve furcsa egy ilyen lagos és 64fős játékban, értem ez alatt hogy nem igen lehet elbújni mert mindig van egy ellenfél aki leszed, még ha a haverját szeded is ki...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest