Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz G.I.JOE #40720 üzenetére

Nem tudom miért esik le. Hálózati lag?

Amúgy én nem igazán értem ezeket a nyávogásokat de tényleg.

Amikor én elkezdtem gamerkedni még kis szaros voltam, volt egy C64-ünk hármunkra, 8 bites 2D-s vagy jobb esetben izometrikus grafikával, rém gagyi játékokkal de megőrültünk érte. Amikor jöttek az első IMB PC-k ámultunk egy Prince of Persia-n vagy egy Street Fighteren.

Nemrég kijött egy Wolfenstein rész amiben megcsinálták mini gameként az eredeti 92-es játékot az új részen belül és jobban élveztem mint az újat pedig az se volt gyenge.
    A Crysist ami egy modern játék volt egy akkoriban full high end hardveren játszottam és örültem hogy 30-40 FPS-es átlagom megvolt, mert akkor a 30 már elfogadhatónak számított. A konzoloknál egész nem sokkal ezelőttig ez volt a standard. Most meg sokan sírnak ha nincs meg nem a 60 hanem a 100+.
    Nekem az egész egy marketing agymosásnak tűnik, nem hiszem el, hogy 60 FPS felett van bármi amit fizikailag érzékel az ember. Nemrég belefutottam BF1 multiban egy 144 Hz Gamer nevű csókába aki folyton a 60hz-et fikázta a chatben, úgy vertem le mit vak a poharat, sehol nem volt a játékban. Azt hitte, hogy ettől sikeresebb lesz a játékban? Hát elég ostoba azt kell mondjam.
    Gondolj bele ez 1/60-ad másodperc, azaz ~0,016 másodperc. A hálózati feszkó 50hz azaz 1/50, anno mikor általánosban erről tanultunk, és mondták, hogy kizárt, hogy ezt lehet érzékelni én mondtam, hogy én látom villogni a neon fénycsöveket ha rákoncentrálok és hülyének néztek, mert senki nem látta (tényleg látom a mai napig).
    Kételkedem, hogy van aki 1/60-ad felett érzékel, de lehet, hogy valakinek tényleg számít a 60+ FPS akkor az kb a lakosság 1%-nak az 1%-a.
    Ha te ilyen vagy akkor elnézést kérek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák