Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz zolka95 #48010 üzenetére

    Eszközkezelőben jobb klikk azon az izén, illesztőprogram telepítése. Telepítsen listából, és megadod neki a könyvtárt, ahol található a driver.

    Egyébként találtam valamit:

    "1 Igen le kell tölteni a launch manager progit a support oldalról ami a tools and utilities fülön található amit nem igazán értek, mert e nélkül konkrétan nincs wifi csak egy járólap van a kezedben...
    2 Aztán a Biosban a Default wireless settings menüt Wireless Lan-ra!!!
    3 Nem csak XP-n hanem a többi Windows operációs rendszeren is működik a LAUNCH MANAGER által telepített WButton.exe program. E fájl, parancsikonját kell az indítópult mappába behúzni és kész. Figyeljük telepítés előtt a kompatibilitási mód legyen xp sp3! ha ez megvan, mehet a WButton parancsikon az indítópultba egy szemvillanás alatt ott az internet.
    4 Mindenkinek ajánlom, hogy először egy xp-t telepítsen majd átparticionálva, xp alól futtassa a widows7 telepítőjét és így csináljon egy dualboot rendszert, mert ezek a gépek már nem mai darabok, lehet xp-n jobban futnak egyes programok mint a 7-en.
    5 Érdekes, hogy maga a fizikai gomb nem igazán működik?! Az meg nagyon érdekes, hogy egy szűz telepítés után nincs wifi, én még ilyet nem láttam..."

    Forrás

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák