Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz Narxis #14073 üzenetére

    Akkor már a legújabb Cod MW-t vedd meg (2019).
    Kb majdnem ugyanaz a rendszer mint a Cod4-ben és garantáltan sokan játsszák.
    Esetleg ha ízelítő kell próbáld ki a Warzone részét az ingyenes (battle royale mint a pubg/fortnite és vannak járművek is) ha megtetszik ez a része, vedd meg az MW-t (esetleg a Cold Wart), én végigvittem a sztorit is és megér szerintem egy kört - mondom ezt úgy, hogy én a multi miatt vettem meg főként.
    Ha nem akarsz fejlesztgetős Cod-ot ami "bonyolult" akkor csakis régi Cod 1-2 de ott már nagyon kihalóban vannak a szerverek, alig lehet játékost találni. Ha második világháború érdekel akkor meg a Cod WWII, multija (Xboxon legalábbis) még bőven aktív és kampány mód egy élmény, ráadásul nem annyira bonyolult a fegyverfejlesztés se.
    Akkor amit is oriic írt Warface-el nem nyúlsz mellé, ingyenes, van alap fegyverszett de összetehetsz magadnak is majd bizonyos szint után és nem egy atomfizika ráadásul ingyenes is, nem veszítesz semmit egy próbával, viszont szerintem egy BF/COD hoz képest gagyibb de meg lehet szokni, én elvoltam vele jópár órát (haverom meg teljesen ráfüggött).
    Mondanám még a CS:Global Offensive-et dehát na... Azon kívül hogy CS az CS de már eléggé idejét múlt és szerintem egy BF hez képest ez egy vacak hulladék, persze van élet benne nagyon is és rá lehet függeni de most kezdik csak összeszedni megukat a készítők, hogy valami normális anticheat rendszert varázsoljanak mert eddig tele volt csalóval úgyhogy ezt csak akkor ajánlom ha régen sokat Source-oztál..

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák